MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2014

1års kalas

Av Vivi - 12 oktober 2014 21:42

Det är ju först i morgon vår lille kille fyller ett år, men kalaset hade vi igår.

Emil njöt av all uppmärksamhet och var på jättebra humör! Jag var ännu mer förvånad att han inte bara var glas under kalaset utan även efteråt trots att han bara sovit 20 min. på förmiddagen!


Jag har haft så himla mycket senaste tiden först med att hämta oss från kräksjuka och sedan allt fix inför kalaset, på detta så har Emil sovit riktigt dåligt. Lovar att försöka svara på era fina kommentarer så snart jag kan och lägga ut något recept på alla godsaker.


Här kommer lite fina foton tagna med en RIKTIG kamera och inte bara mobilen!

  

Det blev macaroons, cupcakes, chokladbollar och choklad & nougattårta.

   


Emil med sina paket

 

 


Vår stora kille... vill inte gå riiiiktigt ännu

 

 
ANNONS
 
Fia

Fia

13 oktober 2014 07:05

Underbart med ettårskalas! Skönt att det gick så bra, trots att ni haft det lite motigt på senaste tiden. Nu vänder det! Grattiskramar till den lille (och till dig med, såklart!) <3

http://emeraldcityreflections.blogspot.com

 
Annie

Annie

13 oktober 2014 16:22

Så gott det ser ut ! Och Stort Grattis till lill killen ;-)

Kram!

http://www.lifebyannie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se