MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 september 2014

Henrik Dorsin & bra besked

Av Vivi - 29 september 2014 20:15

Vilket bra slut veckan fick ...

Min fina make kom hem med tåget och vi möttes hemma hos min syster som fick passa lilleman. Maken fick ju biljetter till Henrik Dorsins show av svärmor och hon bjöd med mig också, väldigt snäll tycket jag!

Speciellt eftersom jag skrattade så mycket igår att jag fick kramp i ansiktet.

Han är så himla roliga och såååå duktig på att få till riktigt smarta och roliga texter. Vi satt dessutom längst fram så vi hade riktigt bra koll på allt som hände.

Allt hade dessutom gått bra hos min syster, men jag är inte förvånad då Emil känner sig väldigt trygg hos sin moster och tycker hon är den roligaste i världen.


Tack svärmor för en underbart rolig kväll !

     


Detta klippet körde han bland annat, en favorit !!


Inte nog med att förra veckan slutade så bra, denna kunde inte börjat bättre....

Lilleman sov heeeela natten och i förmiddags ringde ett företaget som jag varit på test och intervju hos och meddelade att jag gått vidare till ytterligare tester!! Ska bli väldigt spännande och otroligt roligt. Har dessutom en annan intervju nu på onsdag, så vi får se hur det går.

Fortsätt håll tummarna för mig !
  
ANNONS
 
Margita

Margita

30 september 2014 21:48

Roligt att du kommit vidare i ditt arbetssökande. Det verkar så komplicerat och svårt nuförtiden att söka jobb....tycker jag. Lycka till!! Jag håller tummarna!
Åh han den filuren Henrik han är ju bara så bra!! Förstår om du skrattade rejält!
Kram

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se