MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 26 september 2014

Fredagskul

Av Vivi - 26 september 2014 21:06

Snart dags att höstdekorera i trädgården.....

 
ANNONS
 
Malin Lindgren

Malin Lindgren

26 september 2014 21:21

Haha så roliga bilder! Snacka om reaktionerna man skulle få från folk om dekorerade sådär! :)

Kika gärna in på min blogg och kanske lämna en kommentar tillbaka? Skulle bli väldigt glad. :) På min blogg kan du läsa om min vardag, mycket träning, om mitt distansförhållande med min kille som bor i Kil, ett litet samhälle norr om Karlstad, 35 mil ifrån mig, nya inköp, tips, resor och mycket mer! Kram

http://malinviola.blogg.se

 
Emm

Emm

26 september 2014 21:36

Hahaha ska göra några sådana och sätta i trappen ;) Ha en fin helg!

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

 
Madde

Madde

26 september 2014 22:42

Hahaha de var ju urcoola haha

http://www.madelein.se

 
Sofia

Sofia

27 september 2014 11:00

Hahaha snygga :D

Den blev jätte bra, la upp uppdatering om det precis efter du var inne. Kunde till o med hoppa över sockret i den. Så extra nyttig med :D

Kramis

http://bian.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se