MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 20 september 2014

Vi drog till Växjö

Av Vivi - 20 september 2014 12:03

Vi bestämde oss för att vi ville hitta på något denna veckan och det blev en tur till Växjö och en lunch med goda vänner ... som också blev en fika ---- och en middag.

Det är så skönt att besöka andra med barn när man har barn själv eftersom det ofta finns skötbord och annat som man inte kan få med sig. Dessutom finns ju faktiskt förståelsen för att man ibland bara lyssnar med ett halv öra och för att man hastigt springer bort från samtalet för att rädda något ur handväskan eller liknande.

  


Hade supermysigt verkligen och Emil och deras lilla N verkade tillochfrån ha riktigt roligt tillsammans.

 


Här är några fina promenadfoton också, Växjö är vackert !

   


Idag är en stor dag, både för Emil och oss då han ska sova hos sin mormor & morfar för första gången. Han har sovit hos farmor en gång innan och nu är det då mormor & morfars tur.

Ikväll har vi inte planerat något speciellt utan ska bara vara hemma , ta det lugnt, sova och njuta av varandras sällskap utan att ha ett öra & öga öppet hela tiden.

  

Många har ju åsikter när man ska lämna bort barnen första gången, för oss har det viktiga varit ur Emil kännt sig ihop med de vi lämnar hos. Han känns överlag som en väldigt trygg liten kille, men det märks att han känner sig hemma med våran familj, vilket är väldigt skönt.


Vad tycker ni ?

Utgick ni från barnen eller hade ni en ålder

då det kändes bättre för er att lämna bort dem ?
 
ANNONS
 
Life of Johanna

Life of Johanna

20 september 2014 18:37

Njut nu när ni är barnfria. Hur man gör är upp till var och en känner jag, men absolut är det viktigaste att barnet känner sig tryggt hos den som skall ha den och att man som förälder själv gör det med :) även om jag nu tänker jag aldrig skall lämna ifrån mig min plutt haha

Huvudvärken berodde mest på för lite sömn, så tror inte det är någon brist. Sovit för lite denna veckan, hänt så mkt annat så inte kunnat slappna av riktigt :)

Ja jag är ju inte den första som får barn haha, så bloggen är en bra ventil där man kan få tips, råd och ställa frågor, så nu vet jag vilka tabletter jag kan trycka i mig vid behov :) Ja, ju fler som lyfter det ju bättre är det ju, så kan fler veta att det är "normalt" kram

http://lifeofjohanna.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se