MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 19 september 2014

Fredagskul!

Av Vivi - 19 september 2014 14:00


Jag har inte kommenterat valet ännu...

Mycket för att det är SÅÅÅÅ mycket åsikter om det just nu och jag drunkar lite i alla åsikter

och många av dem gör mig arg och trött.

Så ....

Vi kör detta FANTASTISKA klipp av Dorsin istället !!!


 
ANNONS
 
Clin

Clin

19 september 2014 16:28

Det är viktigt att veta vad an ska rösta men att prata politik är inte min grej. Men vi är alla olika ;)

ågg sockerstopp!! Det borde nog jag med ha ibland. Men tror helt ärligt inte jag hade fixat det.
Idag dödar min hals mig, Febern börjar gå ner iaf. Men torrhostan dödar!
Trevlig helg på dig snäckan
Kramar!!

http://emmaclin.blogg.se

 
Life of Johanna

Life of Johanna

19 september 2014 16:44

Oh vad skönt att du skriver så. För så tänker jag med. Nä jag vill fan inte ha barn, hur har jag kunnat tänka jag velat ha det i så många år. Gissar det kanske är normalt. Och lika så, blir jag en bra mamma, kommer jag fixa det? Sen vissa dagar tänker jag jag kommer bli världens bästa mamma.. Tror jag skall lyfta detta på bloggen :)

http://lifeofjohanna.se

 
Ingen bild

Jepser

19 september 2014 18:53

Känner precis lika dant. Har i alla fall försökt att läxa upp min farmor som tyvärr var en av de 700.000

Vivi

20 september 2014 11:58

Ja hon var ju inte ensam dock, många äldre röstade på dem

 
Madde

Madde

20 september 2014 11:35

Ja det är verkligen mycket åsikter i omlopp!

http://www.madelein.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se