MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 september 2014

11 månader

Av Vivi - 13 september 2014 11:00

Säger återigen som alla andra mammor....

VART TAR TIDEN VÄGEN !!!?????

11månader idag och dags att planera hans ettårs kalas!

  Oktober 2013

 


Emil äter fortfarande jättebra och det blir i ärligthetens namn inte mycket hemlagat tutan barnmat på burk, men så mycket ekologiskt sådan som möjligt.

Till "fika" är banan en favorit, men är vi är iväg är det mest praktiskt med smoothies. Det mesta går ju som sagt ned i denna lillekille som inte är så liten långre. Ändå är han rätt "smärt" eller som barnmorskan sa "mer sportmodell än Michellin-gubbe".


Böcker är ett stort intresse och det bläddras friskt fram och tillbaka och flera sidor i taget .... när man inte gnager lite på dem.


Emil älskar också när vi sjunger. Bästa låterna just nu är Imse vimse Spindel och Klappa händerna, han kan klappa i händerna även om han gör det mer efter vi sjungit än undertiden och han kan även "regnet faller ned- rörelsen" till imse vimse spindel.


Att stå upp är skitkul och han vill gärna klättra på ALLT, men gå väntar han lite med. Samma med orden, Mamma säger han tydligt och Pappa är "Baba", övriga ord är inte så intressanta just nu, men man börjat märka att han förstår en del ord.


Är väldigt glada över att vi fortsatt med babysimmet för han ÄLSKAR att bada vår lille kille och väsnas mest av alla ungarna i gruppen, men det är han förlåten eftersom han tjuter, tjoar och skrattar högt av lycka under nästan hela badpassen.


Oj oj lille killen om du bara visst hur mycket vi älskar dig !!

   


 
ANNONS
 
Mia

Mia

17 september 2014 12:47

Mysig läsning å ler med hela ansiktet o hjärtat blir varmt ♥ Tror han vet hur mycket ni älskar honom, all värme och kärlek ni utstrålar mot honom o de varmaste av kramar han får varje dag och som han fått ända sen han kom. Varsamt älskad innuti sin mamma var han också, ömt klappad på från utsidan o så pappas öra där som lyssnar o stora handen som känner om liten känns - jodå han vet er lille pöjk ♥

Kramisar i massor från oss!

http://fredthevov.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se