MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2014

Fler söta foton från köpenhamns Zoo

Av Vivi - 31 augusti 2014 10:00

Då var det loppisdag idag!

Jag är fullt upptagen med att hjälpa till med eventet
och samtidigt försöka fynda lite saker & köpa lotter.


Ni som inte kan komma .... stackars !!

Jag kan visa lite foton på fler söta djur från Köpenhamns Zoo som tröst !


"Come on inner-peace"

 


Denna busiga filur rymde faktiskt ut undertiden vi kikade, han kunde ta sig ut genom stängslet, men var inte så sugen på att ta sig längre än så.


Du vackra vackra vackraste varelse, hur kan du vara utrotningshotad !

Mitt hjärta blöder och så fort jag får jobb blir jag tigerfadder igen !  Dessa djur tror jag är otroligt kloka,
de vet nog mer om livet och universum än vad vi vet...

 Min favorit... Rödpanda, de är ju SÅÅÅ SÖÖÖÖÖÖÖÖÖTA!!! 

       

 
ANNONS
 
Emm

Emm

31 augusti 2014 15:51

En sån där rödpanda skulle man haft varje kväll i knät när man tittar på film :) Lycka till med loppisen idag! Och tack för alla goda råd jag får av dig i mitt kommentarsfält. Kramar

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se