MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2014

Doppresent

Av Vivi - 30 augusti 2014 17:45


Tyvärr blev det inget dop för oss idag då jag är för förkyld och jag måste samla lite krafter inför morgondagen, presenten fick skickas med mamma & pappa.


Kan inte låta bli att visa (för jag är faktiskt lite stolt),
detta är en del av doppresenten som vi ger bort idag !

 


Lite liknande de klossar jag gjorde till Emil på hans dopdag,
men det blev inget datum denna gång utan en enklare variant.

 


Vad tycks?

Ska jag skaffa mig en ny karriär?

  


Andra bra doppresenter tycker jag är :


Speldosor

Böcker

Blöjtårta är en rolig grej

En goodiebag med bra tuggleksaker och annat kul

Namntavla


Jag kan fortsätta, det finns ju massor!

Vad tycker du är en riktigt bra doppresent?

Har du något bra tips ?

 
ANNONS
 
Hanna

Hanna

30 augusti 2014 21:46

Kul med dop tycker jag :)!

Svar: Det där med impostor syndrome läste jag en artikel om för inte så länge och kände lite att hjälp, det där känner jag ju igen mig själv i alldeles för mycket. Efter det har jag försökt att så fort jag känner igen symptomen säga till mig själv att det inte är sant, jag förtjänar att vara där jag är för att jag är duktig på det jag gör. Men första steget är väl att bli medveten om problemet ;).

Kramar

http://tankarofhanna.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se