MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2014

Helgens aktiviter avlöser varandra

Av Vivi - 28 augusti 2014 14:00

Den har varit en aktiv vecka ...

Idag måste det handlas lite, göras upp lite matschema (ett måste här hemma då ingen av oss gillar att laga mat eller planera den, det blir lättare och billigare att veta vad man ska laga) och ikväll ska jag iväg och fixa med priser och lotteriet inför helgens loppis för barncancerfonden.

Mellan varven har jag också firat maken och sökt jobb ...förstås!

  

Helgen blir riktigt aktiv.

På lördag har vi dop för Emils söta syssling, har fixat en massa med presenten till henne så jag hoppas de blir glada, några timmar och massa kärlek i den. Det är ju dock så otroligt roligt att pyssla !!


Sedan på söndag smäller det .... då är det dags för barncancerloppisen!

Jag kommer arbeta hela dagen och vara ansvarig för lotteriet...kommer inte gå att missa mig då jag i något svagt ögonblick lovat att klä ut mig ...ha ha vem lurar jag ... jag ÄLSKAR att klä ut mig. Så piratfen det är jag det, kom och säg hej om ni har vägarna för bi och det tycker jag ni ska ha !

Hur ofta kan man skänka pengar till välgörenhet och samtidigt få lotter, saker m.m för att du skänker pengar?? Precis !! Så vi ses på söndag !!


 


 
ANNONS
 
kaffehörnan

kaffehörnan

28 augusti 2014 20:38

Hej kära du
Inte mer än bannern på min väst. Sen om man handlar typ på Cdon eller dom andre länkarna som adlibris skänker jag 50% av min vinst till fonden

Va go du är..

kram

http://www.kaffehornan.se

 
Madde

Madde

28 augusti 2014 20:47

Tack tack, vad kul att du kommer till mässan :-)

http://www.madelein.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se