MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2014

Utflykt till Köpenhamns Zoo

Av Vivi - 27 augusti 2014 20:34

Jag och maken älskar att gå på Zoo, så för att fira hans födelsedag åkte vi helt enkelt utomlands med Emil för första gången och gick på Zoo i Köpenhamn.

Kan rekommendera detta Zoo då det hade mycket djur och verkade överlag vara ett riktigt trevlig Zoo. Maten var dock ganska usel och dyr (som alltid i parker) så ta med matsäck !

Får dock erkänna att det ibland är lite blandade känslor... Jag tycker djurparker är bra och lärorika, men ibland ser djuren inte ut att må helt bra och då känns det inte okej.

Tycker det är viktigt att djurparker finns, men det borde finnas hårdare regler på skötsel och inhängnader.

Men denna diskussionen tänkte jag inte  gå in på nu ...

Nej jag visar er lite gulliga foton istället! Vi hade verkligen tur med djuren och såg nästan alla utom isbjörnarna som inte fick vara framme pga ombyggnad. Dock kan man ju inte foto precis allt ... tyvärr....
(tyvärr glömde jag kameran hemma så alla bilder är tyvärr med min Iphone   )


På färjan ett exemplar av "födelusos pappos" med "yber sötusos"


Lite coola fåglar

     


Jag älskar kameler !!

 Wallabys ...gud de är SÅÅÅÅ söta !! 


   


Fler foton kommer senare i veckan !!

 
ANNONS
 
Emm

Emm

28 augusti 2014 07:00

Åhh vilken himla rolig utflykt för Emil :) jag åker till Köpenhamn på lördag, dock inte till zoot. :)

http://www.emelisian.bloggplatsen.se

 
Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

28 augusti 2014 13:17

Jag gillar också att gå på djurparker, men jag är som du, har lite sådär dubbeltankar om det. Parker är bra, för det gör ju att man har en chans att bevara vissa djurarter, men definitivt borde reglerna vara mycket hårdare för hur djuren ska ha det och hur de ska skötas. De borde i den mån de kan göra det så likt deras naturliga miljö som det bara går.

Att komma hem är alltid som att få ett slag i magen och det brukar ta lång tid innan jag är fit for fight för att kämpa på igen med vardagen. Men på så sätt är det kanske tur att det är mer höst nu för då är det okej att dricka litervis med te och bara slappa i soffan.
kramar

http://sessie.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se