MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2014

Vart tog veckan vägen ...???

Av Vivi - 17 augusti 2014 17:19

Jag kommer på mig själv när jag sitter här trött och seg och undrar vart sommaren tog vägen, att jag inte ens vet vart veckan tog vägen ?! Vad har jag egentligen gjort hela veckan?

Dagarna flyter verkligen ihop just nu, jag fyller dem med jobbsökande, barnlekar, babblar och ja ... lite sånt.

Är det kanske så det är när man är hemma med barn ?

Flyter/flöt era dagar också ihop utan att ni visste vad ni hade gjort?

 
Igår var jag iaf i stan en sväng och Emil och jag lunchade med svärmor medans maken sprang ett lopp, en mil sprang han på lite drygt en timma och jag är väldigt stolt över honom.

I morgon blir det BVC för första gången sedan juni och jag är attans nyfiken på att se hur mycket vår lillfis har växt, kanske är det dags att byta bilstol nu äntligen.

I helgen väntar andra roligheter, ett besök till Liseberg med bästa tjejjerna och så ska vi fira maken på söndag då han snart fyller år. 


Har förresten lagt ut en MASSA annonser på loppis. Har ju skänkt en massa redan till barnloppisen, men några finare plagg försöker jag faktiskt sälja. Bra med lite pengar till hösten och så ska jag göra av med en hel del pengar på barnloppisen själv hade jag tänkt. Någon som behöver något ?

  

Hemma hos farmor, det ska börjas i tid !

 
 
ANNONS
 
Bodypalace

Bodypalace

17 augusti 2014 17:59

Skulle bara påpeka att jag reklam om bröstförstoring längst ner i din blogg nu när jag surfade med mobilen.

http://bodypalace.se

Vivi

17 augusti 2014 21:47

Va!!!! Bläääääääää fy fasen! Nej nu ska jag ta bort reklamen även om det kostar! Morr morr

 
Hanna

Hanna

18 augusti 2014 12:22

Jag tycker att det kan finnas perioder när dagarna flyter samman. Om jag är en vecka på jobbet varje dag eller om jag är ledig flera dagar i rad så kan jag ha svårt att minnas vad som hände vilken dag!

Kramar

http://tankarofhanna.wordpress.com

 
Margita

Margita

18 augusti 2014 22:09

Ja, det är konstigt att tiden kan gå så fort. Tänk om man kunde pausa ibland, det skulle vara skönt! :)
Så kul du ska till Liseberg! Nära mig men jag antar du inte hinner besöka mig?
Kram

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se