MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2014

Gästbloggar.... och välkomna

Av Vivi - 10 augusti 2014 08:45

  Idag gästbloggar jag hos Sojka.nu, jag skriver om ett av mina favorit ämnen "sund utan vikthets".

Det är alldeles för mycket press på hur vi ska vara och se ut i dagens samhälle,
jag försöker motverka det genom mina små inlägg.

Är det några av er som hittat hit därifrån kanske ?

VÄLKOMNA

(både gamla och nya såklart)


Snabb presentation av mig:

*vink vink*

 


Jag är lillasyster, storasyster, fru, mamma, dotter, kattmamma, vän, feminist, godisgris.

Jag älskar att baka, resa, fika, se filmer, SPA:a,  umgås med nära och kära,
ja  jag nog är lite som de flesta.

Jag brukar även säga att jag varit med om mer än de flesta, men mindre än många.

Ni hittar tankar och tips m.m i kategorierna till höger ------->

 

Är just nu arbetslös, men jobbar på det (ha ha ... ha).

Jag passar därför på att engagera mig, är med i den lokala styrelsen för Frisk och Fri - riksföreningen mot ätstörningar. Just nu tar den inte mycket tid då vi fortfarande är så få personer i just vår lokala förening.


Sedan vill jag gärna nämna ett projekt jag hjälper till med lite extra nu i Augusti ...
för ni kan väldigt lätt hjälpa till!

Den 31 augusti hålls en stor loppis med lotteri & uppträdanden i Halmstad

Alla intäkter går till barncancerfonden !!

Hade behövt så många bloggare som möjlgit att skriva ett litet inlägg om detta,

ju fler folk som kommer och köper lotter, barngrejjer osv ju mer pengar till barncancerfonden.

Läs mer på bloggen här:

http://forbarnmotcancer.bloggplatsen.se/

 


DET VAR LITE FRÅN MIG.

Svarar alltid på kommentarer, så bara skriv om ni undrar något.

Massa kramar från Missvivi


                                                         
 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

10 augusti 2014 16:36

Vad roligt att gästblogga, ska gå in i kolla :D

Mycket fina bilder :D Du gillar att fota du med, det gör ja med. Har du nån systemkamera?

Kramis

http://bian.bloggplatsen.se

 
mamma mindy

mamma mindy

10 augusti 2014 21:20

God kväll snäckan.Får gå in och läsa på Ann-sofies sida..Ja det är för yttligt samhälle..
Hoppas att du får en fin & skön sommar kväll.kram kram

http://blondis81.blogg.se

 
Clin

Clin

10 augusti 2014 21:29

Kanonbra skrivit!!!
Tänk om alla hade förstått att man är fin precis som man är.

Ja, jag älskar österrike. Deras natur är magisk. Går tyvärr inte riktigt att få fram de där speciella med en mobilkamera.
Naww tusen tack gumman. Älskar också klänningen. Den är det skönaste jag äger. Känns som man är naken ;) Tyvärr köpte jag den i spanien i bölrjan på sommaren. Ångrar jag inte köpte den i alla dess mönster ;)
Kram <3

http://emmaclin.blogg.se

 
ungdomstankar

ungdomstankar

10 augusti 2014 23:04

Sv: Ja precis, idag har jag iaf varit ute hela dagen med familjen, och ändå bara kunnat sova 2,5 timme inatt, så jag e stolt över mig själv att jag tog mig ut!! :) Allt bra med dig? :)

http://ungdomstankar.bloggplatsen.se

 
Annie

Annie

11 augusti 2014 08:39

Hej :-)

Var inne och läste ditt inlägg på sojkas blogg, jätte bra skrivet!
Håller verkligen med dig! :-)
Många fina bilder också ;-)

Kram på dig/

http://lifebyannie.bloggplatsen.se

 
mamma mindy

mamma mindy

15 augusti 2014 08:14

Godmorgon snäckan.De va min man som inte mådde så bra..men det börjar bli bättre med honom,,Här börjar det dok kännas i högra öra och högra hals när man sväljer så man får hoppas att de inte blir något mer än så.Ha en fin start på helgen.kram

http://blondis81.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se