MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 17 juli 2014

Zandra på besök

Av Vivi - 17 juli 2014 13:00

Det är alltid lika mysigt att ha dig här tjejen! Tyvärr var jag nog lite mer sliten denna gången,
kände mig lite tråkig och okoncentrerad, men du verkade inte ta illa upp, tack !!


Zandra och jag lärde känna varandra genom bloggen och hon har blivit en riktigt fin vän, är så glad att jag har henne i mitt liv. Hon var på besök några dagar med sin nya kille (snart sambo) och vi hade jättetrevligt .

Zandra och O roade lille Emil en massa, det märktes att Emil verkligen tyckte detta var ett roligt besök, han fick en fin bok i present också som blivit en favorit, god att tugga på.


Vi fikade, shoppade, maken blev magsjuk, vi åt chokladbollar och drack kaffedrinkar m.m

Inte några stora saker, men det är så härligt att ha vänner man kan göra de små sakerna med. Vi åkte förresten tåg också, ett minitåg som Zandra fick köra! Ska leta reda på bloggen som tågägaren ha och återkomma om det !


     


Saknar dig redan fina och hoppas vi ses snart igen.

Hoppas vara lite piggare då :P
 
ANNONS
 
Margita

Margita

17 juli 2014 21:42

Härligt med goda vänner och roligt att ni funnit varann genom bloggarna :)

Sv Vad roligt om ni funderar på Marstrand! Hör av dig när det blir dags! Kram

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Hanna

Hanna

18 juli 2014 00:48

Härligt med vänbesök och visst är det skönt att det inte måste vara så speciellt med alla vänner. Skönt att bara kunna se på tv med en vän också, eller sitta i trädgården utan att prata och dricka te. :P

Kramar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
JoHaNNa

JoHaNNa

20 juli 2014 12:23

äntligen har jag fått tummen ur och ska svara på kommentarer :) bättre sent än aldrig ;) mysigt ni såg ut att ha det och chokladbollarna såg så underbart goda ut :)

kul du hitta klippet på min blogg :) är så roligt, dom borde göra en hel film av det tycker jag ;) haha!

på jobbet går det bra :) trivs jätte bra, men har bara anställning en månad till. så får se vad som händer sen, men vill verkligen vara kvar :) ingen semester för mej, mer än 3 dagar då vi ska åka till rumänien :)

hoppas ni har det underbart i sommar värmen :) kramar

http://johannaspratstund.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se