MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 12 juli 2014

Risa islandshäst på Hallandsåsen....

Av Vivi - 12 juli 2014 22:40

I onsdags hade jag en av de bästa dagarna på länge....

På morgonen hämtade finaste fröken K upp mig här hemma och vi åkte iväg upp till Hallandsåsen till Spelmansgården. Där fick jag träffa en mycket söt liten dam som hette Njola, Njola är min nya hästis, hon är en pigg liten islandshäst som gick som en dröm bara man red henne rätt.

Vi red i två timmar i underbara områden och fick både tölta och galoppera snabbt snabbt i full galopp så tårarna rann av farten. LYCKA säger jag bara och tusen tack snälla fröken K som drog med mig på detta.


Inte en selfie utan en Horsie

   


Efter ridningen var jag rätt öm i gumpen och helt genomsvettig, så vi åkte hem till mig där maken väntade med lunchen färdig (lyx lyx) och sedan drog vi allihopa till stranden, Emil med!

Tyvärr blåste det väldigt mycket och Emil hade sovit alldeles för lite , så han var rätt kinik redan när vi kom dit, hans första strandhäng var med andra ord lite si så där lyckat.


Vattenkannan var i alla fall god...

 


"Alltså mamma, du är liiite pinsam"


 


I torsdags var det bröllopsdag, mer om den i morgon.

Fredagen besök hos goda vänner i skåne och nu i helgen har jag fullt upp med loppisen.

På söndag kommer dessutom finaste Zandra & hennes O och de stannar några dagar, åh vad jag längtar tjejen !!!

Hoppas ni förstår om det går si så där med svarandet på kommentarer just nu !

Glömmer inte bort er, lovar ! Det är bara MYCKET just nu !

Kramar !!!

 
ANNONS
 
kaffehörnan

kaffehörnan

13 juli 2014 01:09

Men så underbar stund, så fin du är
kram

http://www.kaffehornan.se

 
Sara

Sara

13 juli 2014 11:31

Vilken härlig sommar du verkar ha :)

http://ensarasblogg.wordpress.com

 
mamma mindy

mamma mindy

13 juli 2014 16:19

God eftermiddag..Ser ut som ni har en fin sommar..fina bilder..några har man sätt sedan innan på instagram-.Skulle varit skoj att träffas en dag..va var detni bodde i vilken stad? kram

http://blondis81.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se