MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 10 juli 2014

För fyra år sedan...

Av Vivi - 10 juli 2014 11:46


För fyra år sedan vid denna tiden höll jag på att göra mig ordning

vi skulle precis ta kort och sedan efter det åka till kyrkan.

För fyra år sedan lovade vi inför gud (eller vem som sitter på molnet där uppe)
och alla våra nära & kära att leva ihop i resten av våra liv !

Det var den bästa dagen i mitt liv.

Vet att många säger att barnets födsel är den bästa dagen, men ärligt talat...

ATT Emil föddes är det bästa som hänt i mitt liv,

men den dagen full med smärta och sovbrist vs skoj och kärlek HELA dagen ...njaaa


Grattis på bröllopsdagen älsklingen! 

Älskar dig precis så mycket du förtjänar, men mer än du någonsin kan förstå


2010-07-10

         

           


 
ANNONS
 
Eleonore

Eleonore

10 juli 2014 14:35

Grattis på bröllopsdagen! Åh så vacker du var!! Älskar fjädern i håret :) nu längtar jag ännu mer till min stora dag!

Åh jag kan både torsdagen och fredagen så jag kan anpassa mig efter er! Vad har ni tänkt hitta på mer för kul när ni är här? :)
Kram!

http://eleonorebk.blogg.se

 
Sara

Sara

10 juli 2014 14:48

Jag älskar verkligen bröllop, det är så mycket kärlek i luften <3

http://ensarasblogg.wordpress.com

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

10 juli 2014 14:48

Ja eller hur verkligen mycket mer jag!Så nu trivs jag med bloggen igen!
Hoppas vi ses i sommar nu!
Nu är tävlingen avslutad och vinnaren är presenterad!

http://hummingbird.blogg.se

 
Clin

Clin

10 juli 2014 18:31

Grattis på er dag =)
Och vilka underbara bilder!! Verkligen skitsnygg klänning :D

http://emmaclin.blogg.se

 
Life of Johanna

Life of Johanna

10 juli 2014 19:51

Stort grattis på bröllopsdagen :)

Ja jag går på semester imorgon 11:30 =) Vi har inte så mkt planert bara nästa vecka som är uppbokad med husvisning, barnpassning och besök hos föräldrarna :) Har en dag bokad i slutet på juli då vi skall till köpenhamn

http://lifeofjohanna.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se