MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 24 juni 2014

Två veckor...

Av Vivi - 24 juni 2014 11:06

Två veckor kvar till maken går på semester och det är inte bara han som längtar.

Jag ser fram emot att få nästan en hel sommar tillsammans och jag längtar också efter att kunna ta lite mer egentid då jag vet att han inte har ett jobb att gå till.

Efter semestern går hanpå föräldrarledighet och jag kommer vara anmäld som arbetslös frånochmed augusti, jag söker redan en del jobb och hoppas att jag hitta något annars blir hösten tuff ekonomiskt, men vi klarar det.


Här hemma landar vi lite efter midsommarhelgen med lite små förkyningar, lilleman är snorig och har varit lite febrig, men är rätt glad ändå, goa unge !

I veckan blir det en fika med fina A, en runda på Bjäre med mammi, träff med mina tjejjor, firande av världens bästa pappas födelsedag och tillslut tjejfest på lördag (mer om den senare).

En riktigt bra vecka med andra ord, så nu får jag inte slöa för mycket här för det ska städas , fejjas, förberedas och bakas!


Hur ser er vecka ut ? Börjat semestern ?


 

 
ANNONS
 
Life of Johanna

Life of Johanna

24 juni 2014 15:36

Håller tummarna för att du hittar ett jobb :) Vad söker du för jobb? :)

http://lifeofjohanna.se

 
Madde

Madde

24 juni 2014 17:54

Jag skall jobba denna och två veckor till sen har jag semester Ser fram emot det, tänker ta fem veckor denna sommaren

http://www.madelein.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se