MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 23 juni 2014

Jag tror på "barnarbete"

Av Vivi - 23 juni 2014 11:39

Jag tror det är viktigt för barn att lära sig att hjälpa till hemma.

Hur mycket och hur stort ansvar är ju upp till föräldrarna att bestämma,
men jag tror det är viktigt att barn får känna att det är med och påverkar hemmet och familjen genom att vara med i sysslorna.

Jag tror att om man gör det på rätt sätt kommer barnen känna sig delaktiga och känna att det nästan är ett privilegie och inte ett straff.

Vad tycker ni ? Hjälper era barn till hemma och med vad och hur mycket ?


Här börjar vi tidigt ....

  

 

 
ANNONS
 
Hanna

Hanna

23 juni 2014 12:56

Jag tror att det är bra att barnen får hjälpa till. Både för att de ger dem en större känsla av att vara en del av familjen och för att det förbereder dem inför att flytta hemifrån. Finns ju de som flyttar hemifrån och inte vet hur en diskmaskin/tvättmaskin/etc fungerar.

Kramar

http://tankarofhanna.wordpress.com

 
Life of Johanna

Life of Johanna

23 juni 2014 17:37

Jag tycker absolut man skall hjälpa till hemma, för lära sig hur man gör sen när man bo själv och för kunna få skjuts hit och dit sen :)

Ja det är säkert stress, det har varit mycket på jobbet nu och mkt på helgerna.. tror dock inte det blir nog extra dag ledigt från jobbet nu, svårt när folk går på semester :)

http://lifeofjohanna.se

 
Margita

Margita

24 juni 2014 00:04

Hihi, jag tror också på barnarbete :) Viktigt att barnen får känna sig delaktiga i projekt familjen.
Vilken härlig midsommarhelg du haft! Tur att ni såg fästingen på lilla Emil i tid...usch för fästingar!!

Du, tack för din kommentar, jag fällde en tår...du är ju bara för go och snäll! Stor kram <3

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

25 juni 2014 09:13

Absolut!! Annars så lär dom sig inte o blir bortskämda!Helt rätt, det kallas uppfostran;)

http://hummingbird.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se