MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 19 juni 2014

Tre goda tips inför midsommar

Av Vivi - 19 juni 2014 14:23


Igår drycker... idag goda desserter till i morgon!


DAIMTÅRTA

Göra några timmar eller dagen innan, bra eftersom den går att förbereda,

få ingredieser och JÄTTEGOD!

 


POLKAGRISCHEESECAKE

omnomnomonom....

Detta är en fräsch men förödande god liten sak att servera nu i sommar

 


Har tyvärr inget foto på denna raring,
men en enkel dessert till midsommar är

JORDGUBB- & LIMEPANACOTTA !


ENJOY !!!

(fler tips hittar du till höger i min "Gott att äta & dricka" kategori.)

 
ANNONS
 
Annie

Annie

19 juni 2014 15:24

Mm dem ser goda ut ;-)
Duktig du är som bakar och står i ! :-)
Tyvärr kan jag inte baka pga värken, men andra bakar istället ;-)

Kram/

http://lifebyannie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se