MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 juni 2014

Vinnaren är....

Av Vivi - 16 juni 2014 19:35


FÖRST.....

Måste jag säga GRATTIS till min underbara storasyster,

hon fyller år i dag och jag beundrar denna fantastiska kvinna som är stark, vacker och rolig!

Mer  skryt får hon inte idag, men fler inlägg om min syster hittar ni t.ex här .


Nu....

*trumvirvel*

Genom hederlig lottodragning  har jag dragit en vinnare

(har inte filmat dragningen denna gång för ärligt talat orkade jag inte... lider av sömnbrist och överskott av frustration pga gnällig 8 månaderna så ha lite tålamod med mig. ) Den som vann fick även flest lotter eftersom hon delade på instagram, skrev ett inlägg/lategori OCH hade en superfin motivering!


"Ååååh vad svårt!!
Jag älskar din kategori "Sund utan vikthets". De inläggen gör mig glad och får mig att känna mig stark,
och motiverad. Jag älskar att du fokuserar på att ta hand om sig själv och må bra,
att vara hälsosam men unna sig ibland för att må bra i själen också.
Framför allt inlägget från 8 maj då du skrev så vackert och insiktsfullt om att kroppen är din bästa vän och kan uträtta underverk som barnafödande, och att alla inte har lyxen att ens kunna gå eller springa. Att lite finnar och extra fettlager inte betyder någonting i jämförelse och att vår kropp faktiskt är värd att älskas och tas om hand. :-)"


Tusen tack finaste JENNY !!!!!

Och tack alla som var med !!!


 

 
ANNONS
 
Margita

Margita

16 juni 2014 20:47

Vilken värdig vinnare! Verkligen en fin motivering och jag håller med Jenny om det hon skriver. Jag hade också valt det ämnet eller något som har med kvinnor att göra. Där skriver du så många bra inlägg!
GRATTIS fina Jenny!! Om du ser det här....hihi

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Madde

Madde

16 juni 2014 23:18

Grattis till din syster och grattis till vinnaren!

http://www.madelein.se

 
Jenny

Jenny

17 juni 2014 09:32

Ååååååh TACK! Vad glad jag blir!!!! :'-D
Ligger hemma för läkarordinerad vila och ordentligare kostintag då jag kallsvettades och var nära på att svimma på jourcentralen igår (var där för misstänkt urinvägsinfektion). Det här gjorde min dag 300% bättre!! <3

http://jennyelin.bloggplatsen.se

Vivi

17 juni 2014 14:48

Åh du såg, vad bra !! :)
Nej ush stackare :( du får verkligen se till att ta hand om dig nu och sätt din hälsa före allt annat! Ät och DRICK mycket vatten för det är ju varmt !
Massa massa kramar !!

 
Jenny

Jenny

3 juli 2014 15:40

Hej fina du!
Jag vet inte om du skickat paketet än, i sådana fall har det nog tyvärr försvunnit på posten :-/
Om du intre har skickat än får du absolut inte känna någon brådska! Förstår att du har massor att göra i princip hela tiden med lille Emil, katterna, maken, bloggen och annat :-)
Puss!

http://jennyelin.bloggplatsen.se

Vivi

3 juli 2014 20:17

Gahhhhhh FÖRLÅT Jenny, har helt glömt det, ska försöka ordna det innan vi åker i morgon

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se