MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 juni 2014

Nom nom på Fiskekajen

Av Vivi - 14 juni 2014 13:06

LYX !!

Idag har maken tagit me sig Emil och åkt hem till svärmor, jag har fått en hel förmiddag hemma.... SJÄLV!!

...Eller jag och katterna då, så jag har ätit godis och legat i soffan och kollat på film & läst ut en bok (boktips kommer i morgon). Hade ärligt talat kunnat ligga där hela dagen, men ohhhhh vad skönt att få lite hemma tid för sig själv!


Igår firade vi svärmor med att gå ut och äta, det var ju restaurangveckan på Bjäre.

Vi var på ett sååååå mysigt ställe, så jag kan inte låta bli att skriva ett par rader om det. Vi var på Fiskekajen i Båstad, litet ställe men med väldigt god mat och jättetrevlig personal (jag värderar servicen mycket högt när jag är ute). Vi åt skaldjurgryta till huvudrätt och pilgrimsmussla till förrätt och båda var väldigt vällagade och smakade jättegott !!

Är ni i Båstad tycker jag ni ska kolla förbi, men man kanske måste boka bord för att äta middag ....
det var ju inte så stort!

Liten bildbomb, hit går jag gärna med maken igen!

           

 
ANNONS
 
Margita

Margita

14 juni 2014 21:50

Alltså din man är ju bara för bra!! :)
Hurra för honom :)

Sv
Jag googlade efter jag vart hos läkaren och såg att han gjort allt enligt regelboken...haha :D
Han mätte märket efter fästingen och det var större än 5 cm och då får man en penicillinkur på 10 dagar. Det gick på rutin för hans del och han ska faktiskt vara glad att jag inte brydde mig mer för han kunde ha valt att berätta lite vad han gjorde och tänkte men icke...i vilket fall så har märket bleknat betydligt men inte helt. Det är 5 dar kvar på medicineringen så det ska väl ta kål på de dumma bakterierna!
Kram

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Life of Johanna

Life of Johanna

15 juni 2014 11:43

Vilket mysigt ställe :)

Admin var gammal (17år) och hade svårt för behålla maten och bajsa inne, så vi var tvugna och avliva honom. Det känns tomt här hemma utan honom :( kram

http://lifeofjohanna.se

 
Sofia

Sofia

15 juni 2014 15:43

Vilken underbar liten sötnos han är :D

Ja äpplekaka kan man ju inte få nog av, livsfarligt :D

Kramis

http://bian.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se