MissVivis synvinklar

Alla inlägg under maj 2014

Av Vivi - 3 maj 2014 12:00

Idag drar vi till Malmö!

Först mässan förra helgen och nu har jag fått turen att få plats på invigningen av eventbolaget Sojkawalles. Tillsammans med en annan tjej är det ju min fina bloggvän Sojka som startat upp detta bolag.

De kommer syssla med olika events (butksinvigningar m.m m.m.) i södra Sverige, jätteroligt tycker jag då det inte finns mycket sådant här! De bjuder in bloggare eller människor som skriver mycket på sociala medier som får vara med på en härlig invigning och i sin tur oftast skriver om förtaget i fåga som då får gratis reklam! Man ska inte underskatta de socialamedierna när det gäller att nå ut till folk.

Eller hur?!

   Läs gärna mer om deras företag och hur du kan ingå i deras register på deras facebook här!


Det ska bli JÄTTEkul att få vara där nu när de drar igång, men roligast är faktiskt att mina bloggvänner Linda & Mia ska dit, det var år sedan vi träffades! Fy vad roligt det ska bli!!!

Maken hänger också snällt med, han och lilleman softar på hotellrumet medans jag minglar *fniss*, känns vääääldigt lyxigt kan jag lova! Kan tillochmed unna mig ett glas bubbel !

Sicken lybloggare jag blivit ....eller något !


Gammal bubbelbild

      

ANNONS
Av Vivi - 2 maj 2014 15:15

ÄNTLIGEN... får jag tummen ur och ska berätta lite mer om mässan och mina favoriter !

Det fanns mycket bra på mässan så det är ju lite svårt att välja.


Några favoriter ur Goodiebagsen...
+ knipkulor från evaocholiver, hudvård från Vichy, parfym fråm Me&I m.m

Se hela listan på sponsorer här !

 


Den första favoriten stod i mässan högra hörn och hade jättebra erbjudande på fotografering, Mariasfoto!

Hon tog foto på både mig och Emil och det ska bli spännande att se hur de blev, hoppas något av dem blir bra, jag var ju lite dålig på att bli fångad på bild och även på att fota på mässan, dåååålig bloggare.

  

Sedan hade vi ju underbara Fnulan som sålde sin barnbok Militta, henne har jag redan skrivit om och kommer skriva mer om i ett eget inlägg där jag berättar med om hennes fina bok.


Meekatt höll ju inte bara i mässan hon sålde sina häftiga tavor också. Jag har ju hennes familjeregler här hemma, en tavla som alla familjer borde ha tycker jag !!


Suseå choklad stod och hade provsmakning (bara det kan man älska dem för) och sålde choklad, chips och annat gott. Kom hem med ett påskägg som hade en chokladtryffel som var såååååå god !!!!


Kavat hade bra pris på sina skor på mässan och jag kom hem med ett helt underbart par till Emil, han kommer inte kunna ha dem för om lite drygt ett år, men hellre det än att köpa för små ! 


Köpte också en ljuvlig sommarskjorta till Emil hos Bliss och söta dregglisar hos Myran&Lo !


Lite fynd !

 


Vad det gäller föreläsarna och andra uppträden...

Jag såg varken Pettsson, Pax eller Duvungarnas barnteater, Emil är j lite för liten och jag gick omkring och fyndade under tiden, men de var vääääldigt populära !

Tyvärr missade jag också ståupp-komikern Therese McDonald när jag körde hem maken med Emil, men jag såg i alla fall Erik Ståhls föreläsning och det är jag såååå glad för, vilket talare!


Killen stod i dessa kallingar och skakade på sina "bröst", kan man annat än att älska honom!

   


Blir så imponerad över människor som Erik som kan på ett lättsamt sett prata om allvarliga saker och får dig att växla mellan skratt och gråt. Han fick mig verkligen att tänka till och beröras ända in i hjärtat!    

Temat på hans föreläsning är att hitta det bra även i de dåliga dagarna och att hur du ser på saker styr mycket av hur vi hanterar livet, något även jag tagit upp här i bloggen (tex här).

Han lever ju med en svår immunitets- och blodsjukdom och vissa dagar gör allt ont och han vet att en större blödning vilken dag som helst kan göra att han dör, därför väljer han att leva så mycket han kan även för de små sakerna! Han ger dig verkligen perspektiv på saker och ting.   

Jag har köpt hans bok och ser fram emot att läsa den.
Se gärna klippet nedan och besök hans hemsida. Erik fick även mig och fina Linda att tumma på att börja skänka blod. Jag tycker det är jättejobbigt att ta blodprov och det har gjort att jag aldrig kommit till skott med att anmäla mig, men nu jäklar efter jag slutat amma SKA JAG !

Som Erik sa "Jag var också rädd för sprutor när jag var liten.... men jag hade inget val". Vad är spruträdsla jämfört med att rädda ett liv ? Här kan du läsa mer om att bli bodgivare!


Jag träffade också två bloggisar på mässan som jag aldrig träffat innan!

Finaste Linda (har gästloggat hos mig här) och jag har följt varandra ett tag och det var superkul att träffa henne, lika gullig och varm som hon är i sin blogg! Hoppas vi ses fler gånger!

Sedan träffade jag även Sara (som skrev gästinlägg hos mig här) , jag visste inte att hon skulle på mässan och jag blev väldigt glad av att se henne, hon hade dessutom med sig en liten present till Emil. En jättefin liten nalle hennes mamma gjort till förmån till hjärtebarnsfonden, det hade hon inte behövt, men jag blev verkligen JÄTTEglad !! 


Så många fina utsällare, föreläsare, men framförallt människor var det länge sedan jag träffade !

All kärlek till er !!!

Emils söta present!

 

ANNONS
Av Vivi - 1 maj 2014 20:15

Idag skulle jag skrivit om mina favoriter på mässan,
men jag har haft fullt upp och ser att jag helt glömde lägga upp April foton förra månaden ,
så här kommer de ....


2009

         


2010

         


2011

       


2012

         


2013

         

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se