MissVivis synvinklar

Alla inlägg under maj 2014

Av Vivi - 8 maj 2014 21:07

Visst tror jag på att försöka äta nyttigt, dvs inte vräka i sig socker varje dag  och variera kosten.

Visst tror jag på att ta hand om sin kropp träna eller iaf röra på sig  så att din kropp mår bra .

Visst bryr jag mig om mitt utseende, tycker om att sminka mig och klä upp mig...

Men jag tänker inte låta det styra mig!

Vissa dagar får jag också kämpa med det, vissa dagar är mina ögon kritiska,
men jag försöker att inte lyssna eller ta åt mig !


Jag tänker inte låta min spegelbild bestämma om jag är bra eller dåligt

Jag tänker inte låta den få mig att må dåligt !!

Jag tänker inte kritiskt granska allt som är fel på spegelbilden,
att kritisera din spegelbild är att kritisera en av dina bästa vänner.  Att kritisera någon som läker sår, som bär dig, som tar hand om dig och  faktiskt står ut med mycket, som kanske hjälpt dig att ge dig ditt barn!


Glöm inte att för alla är detta inte en självklarhet!

Alla kan inte få barn

Alla lever inte smärtfria

Alla kan inte röra på sig, springa eller gå !

I jämförelse är ett par finnar eller ett par extra kilon ganska futtigt...


Det är klart att vi alla ser med kritiska ögon på oss själva ibland, men låt inte det styra er !!

Samhället och media har inte de rätta svaren och ideal är ett ord jag vill krossa !


Jag är sockerberoende och kommer ta mig ur det

Jag har några extra kilon för att jag rör mig för lite

Jag födde min son för snart 7 månader sedan och är fortfarande lite lös i hullet...


OCH DET ÄR HELT OKEJ !!!

Fler inlägg om kroppsideal hittar du här i katergorin Sund utan vikthets!


Ger er nu den (halv)nakna sanningen  (lite nervöst ska jag erkänna)

Men hur ska vi krossa osanna ideal om vi alltid visar oss från våran bästa sida ?

Fler som vågar hittar ni på Bodypalace.se

       

Stylad och påklädd , foto  Social Media Design by Walles / smdbywalles

 


Under kläderna ser jag ut så här... med otrooooligt sexiga strumpor

 

 


ANNONS
Av Vivi - 8 maj 2014 09:00


Hittade denna hos coola Zarah-Lou ------>


WORD !!!

 

ANNONS
Av Vivi - 7 maj 2014 19:43

Som ni kanske märkte tidigare idag så var jag ganska trött.... jag är fortfarande trött!

Jag verkar dock inte vara ensam om det!

Visst alla kanske inte har småbarn (som ändå sovit som en prins i natt) eller katter (som däremot varit igång), men jag tror att regnet och molnen påverkar många nu när vi blivit bortskämda med sol. Emil har ju dessutom varit förkyld och även jag har varit lite krasslig, så det har ju gjort sitt till. Nu verkar det dock som om vi blivit av med den! Yey!


Denna veckan har pga sjukdom varit väldigt lugn, vi har bara varit hemma.

Har inte mycket planerat alls förrän på fredag då det förhoppningsvis blir öppna förskolan med fina D & sötaste lille W. Sedan blir det fika med en vännina som kommer förbi på eftermiddagen.

Nästa vecka är det både lekträffar, kiropraktor och tandläkare .... så denna veckan är det väldigt lugn jämfört med kommande och föregående veckor, kan säkert behövas egentligen.


Hoppas ni har en mysig vecka planerad!


 


Av Vivi - 7 maj 2014 09:48


Dagens delikatess:

Micrat kaffe från igår *ryyys*

A Zombie got to do what a Zzzzzz.....


Foto: svensk småbarnsmamma innan kaffe

 

Av Vivi - 6 maj 2014 09:00

Jag bär ju i princip aldrig byxor eller leggins, jag har oftast kjol eller ibland klänning som ni kanske märkt. Oftast kombination Maxi-kjol, linne/topp och kofta. Det har blivit så då jag tycker det både är snyggt och bekvämt, framförallt bekvämt.


          


De flesta av oss har ju en stil, även om vi säger att vi inte har det (eller hur syster), vi föredrar oftast vissa kläder framför andra. Vi hittar en butik eller ett märke som vi gillar lite mer än andra osv. Jag tror dock de flesta av oss ibland leker med tanken att byt stil helt! Visst hade det varit roligt att pröva något nytt, något helt annat! Det tänker jag ofta när jag hittar inspirationssidor med olika stilar som på Joyshop.se .


Jag hade tex velat bra kostym oftare då jag tycker det är grymt snyggt på kvinnor

eller varför inte ett par snygga jeans och en tunika, tycker tunikor är så himla fint !

Hade också velat se om jag passade i chinos, topp och kavaj i en lite mer uppklädd citystil.

Det finns mycket jag hade velat pröva, vet inte varför man aldrig gör det ...

Kanske snart dags för lite förändring!


Här är några olika plagg från Joyshop.se som hade varit roligt att pröva....


(okej denna är liiite min stil redan)

78720013_087_001


Jättefin tunika!

68280073_001_001


Snygg kimono

69100005_099_003-(2)


Galet snyggt med jeans och kängor !

60100017_632_003


OM NI HADE PRÖVAT EN ANNAN STIL, VILKEN HADE NI VALT ?


Av Vivi - 5 maj 2014 18:00


Visst blev man bortskämd även på detta event med goodiebags!


Här mina favoriter.....

   


Stort tack till:


4 fina produkttester från Lush i Malmö

Honung & godis från Best Western Jägersro

 rabattkod hos LinebyMaria

rabattkod hos Malins namnsmycken

 presentkort hos Yoogout

 hälso chokladkaka/proteinbar - Nutrinick

proteindrink - Lubfoods

Choklad - Lidl

Av Vivi - 5 maj 2014 12:00

Vilken helg !

Vi är helt slut här hemma, men det var det värt.

Det enda som är lite synd är att lilleman blivit så förkyld och hostig Jo tillbaka till helgen ...


Jag tog ju med mig både man & barn till Malmö för att gå på Press-releasen av Sojka & Walles eventbolag (vad de gör har jag skrivit om här) !

Vi hade fått hotellrum till bra pris, så jag kunde lämna maken & Emil på rummet och mingla i lugn och ro utan att känna stress över att behöva ta mig hem osv.

Vi bodde på Best Western i Jägersro, inget flådigt eller superlyxigt hotell, men det var rent, snyggt, stora rymliga rum (ngt man nästan aldrig stöter på nu för tiden) , jättegod frukostbuffé som MatTina hjälp till att skapa och jättebra service ! Så det är ett hotell jag verkligen rekommenderar.


     


Det var jättemysigt att komma iväg på en liten tripp med Emil, hans första hotellövernattning ju. Det gick bra förrutom att resesängen krånglade så han sov i tipi istället för säng.

                    


Ann-Sofie Sojka & Emelie Walles, vilka tjejer! Drivna och härliga tjejer, speciellt fina Sojka som jag känner sedan innan. Beundrar dem så för att de dragit igång detta och roligt att det verkar gå så bra redan.

Vi började med att bli fotade på röda mattan när vi kom, sedan var det lite mingel innan vi gick in i konferenslokalen för att få en presentation av både bolgad och de tio VIP-bloggarna.

Efter det var det tilltugg och mingel med en massa trevliga bloggare.


Fotona med min Iphone blir lite si så där ...

 

   


Får ju erkänna att mysigast var ju att få träffa goaste Mia och fina Linda och söta Emma,  men någon trevlig ny bekantskap blev det ju faktiskt också. Träffade t.ex kaffehörnan som jag läst tillochfrån i rätt många år.
 

Något som jag tyckte var JÄTTEbra var att tjejjerna startat upp hashtaggen #vibloggare, ta helt enkelt ett foto med minst en bloggare och hashtagga #vibloggare på instagram. Detta för att sprida hur många vi är som tycker som varandra! Mer bloggkärlek till folket helt enkelt !!


 #vibloggare

jag + Emelie, Sojka, Mia, Linda, Emma och Kaffehörnan

 

   


Tillsist en suddig selfie med min lilla familj som jag älskar mest i hela världen !

    

Av Vivi - 4 maj 2014 12:00

För en vecka sedan gick en barndomsdröm i uppfyllelse, jag såg Spanska ridskolan!

Det var min underbara mamma som såg att de kom till Malmö och köpte biljetter och gav mig i julklapp, bästa julklappen på länge !! Det var inte vilka platser som hels heller utan rad 1, jag kunde nästan ta på dessa vackra djur !!!

Jag kan inte förklara denna vackra vackra uppvisning på ett bra sätt, man måste nog ha varit intressera av hästar och ridning för att förstå storheten.

 

I kort kan jag berätta att det är den äldsta ridskola vi känner till och den kommer från Wien. Ridkonsten utvecklades både genom uppvisningar för kungligheter och adel, men även genom militär krigsförig, vissa av hoppen användes när man red i krig.


Jag tror jag låter bilderna tala för sig själv, men de gör inte dessa vackra djur och deras fantastiska ryttare rättvisa.


Ett sista vetande.... ryttaren som rider in hästen behåller ofta denna häst hela hästens livstid vilket blir 25-30år och det skapar ett ovanligt stark band.  


     

  

 


  


Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se