MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 31 maj 2014

Femte natten...

Av Vivi - 31 maj 2014 11:35

Femte natten i rad som lilleman sover riktigt illa... jag somnade själv klockan fyra inatt (okej lyckades knipa en timma mellan 00.00-01.00 ungefär). Är dock inte sååå trött eftersom han sedan faktiskt sov mellan 04-08.30.  Problemet när han sover dåligt är att jag har svårt att varva ned ofta, spänner mig och får ont i axlarna m.m så jag har svårt att soman om och lagom till att jag somnar vaknar han... så fyra timmars sömn är just nu LYX ! Återigen ... beundrar de mammor & pappor som har det så här hela tiden !


Blir spännande att se hur det går inatt eftersom jag faktiskt inte sover hemma ...

Inatt ska jag för första gången lämna make och Emil ensamma för att ha en sleepover med mina tjejjor !

Jag kommer säkert sova oroligt, men GUUUUUD vad underbart det ska bli att få ungås en hel kväll med mina finaste, underbaraste extra-systrar! Jag älskar verkligen dessa tjejer som jag nu känns i över 18 år nu!

kärlek !!!!!

   


 
ANNONS
 
Madde

Madde

31 maj 2014 17:19

Mysigt med kompisdate!! Ha det så roligt nu!!

http://www.madelein.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

31 maj 2014 20:37

Det vänder snart skall du se, kanske kliar det i munnen,tänder eller ngt..men visst är det kämpigt att få för lite sömn =(
Ha de så himla mysigt med dina tjejjor & njut & slappna av;)
Men ååååh ja herregud vilken resa & en helt makalös stad!En favoritstad som nu ligger mig varmt om hjärtat!Åker säkerligen dit igen! Så skall du ta en weekendtrip så rekommenderar jag starkt Madrid! Del 2 finns nu;)
Ja undrar vart det bär av nästa år med Mia, vi har redan börjat spåna;)

http://hummingbird.blogg.se

 
Life of Johanna

Life of Johanna

31 maj 2014 23:21

Hoppas han snart sluta med sova dåligt så ni får sova ordentligt. Förstår du inte vill åka iväg utan honom ännu. Men vill ändå bjuda dig :) Efter den 28:e är dte nog ganska lugnt utom den helgen 11-12-13 eller vad det blir då skall vi iväg :) Men efter det har jag semester i 4 veckor och kan åka när som.. skall kolla den 28:E, har för mig jag bokat in något då, men kan inte komma på vad, eller om jag bar drömt det haha

Tack så mycket, ja han är fin min Erik <3 kramar

http://lifeofjohanna.se

 
Eivor

Eivor

1 juni 2014 22:59

Vad kul. Alltid roligt att träffa gamla kompisar.

Min bästis från skolan var här i tisdag och vi har inte setts sedan 60-talet, Skickat julkort bara. Så hittade hon mig på Internet.
Och himmel vad roligt vi hade. Det går inte vänta 50 å till då lever vi inte men vi ska göra om det.

Svar: Jo visst det kommer alltid ner en del även om man inte har något att skriva om. Ibland mer än vanligt.

Hoppas du haft en fin helg

Kram

http://www.ullsag.bloggo.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se