MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 maj 2014

Från Zombie till partypingla på APS event

Av Vivi - 29 maj 2014 22:07


Jag lyckades faktiskt ta mig från Zombie till partypingla igår och som jag pinglade ....

 


Fnulan (-----> länk till höger) hade bjudit in till event på APS i Halmstad.

Först: APS sysslar med skönhetsvård, mest kirurgisk sådan och det är jag helt ärligt inte så intresserad av. Personligen vill jobba mer med att bli nöjd med det samhället anser sig vara brister (som tex rynkor) än att ändra på dem. Däremot förstår jag folk som kanske gör ett skönhetsingrepp för att man har kämpat för att bli nöjd, men ändå har sådana komplex att det hämmar vardagen.

Jag tänker inte dömma andra utan att ha gått i deras skor !

De samarbetar dock även med "vanlig" hudvård och det är ju något jag gillar, det fanns ärligt talat också en behandling med nålar liknande akupunktur som kunde hjälpa till att minska ärr m.m som jag också tyckte lät riktigt bra.


Kvällen bjöd på modevisning med kläder från Leora (blev superglad när de hade vackra modeller i alla storlekar och som var från 20-40år), lite tävlingar, snittar, bubbel och framför allt trevligt sällskap !!

Vi fick goodiebags också...alltid lika lyxigt !! Tack snälla snälla Fnulisen och APS


Inte bara jag som var nyfiken ....


Tack APS, Skin City, Brilliant Smile, Partylite, Scorett i Halmstad och Leora i Halmstad !

    


De fina tjejjorna jag hängde med var Fnulan, Tina, Maria och härliga Johanna som jag hängde lite extra med och blev väldigt förtjust i, kunde knappt tro henne när denna snygga tjej står och säger att hon födde barn för 3½ vecka sedan. Men det var ju andra barnen så hon hade vanan inne ..hi hi hi .

Har sagt det förr och säger det igen, bästa med bloggandet är alla trevliga bloggare man lär känna !!


Lite suddig iphone bild på Johanna, Fnulan, Tina, Maria och mig !

   

 
ANNONS
 
Hanna

Hanna

30 maj 2014 11:34

Låter verkligen som en supertrevligkväll och suddiga iPhonebilder är ju allt jag lagt upp på senaste så jag kan ju inte direkt klaga ;)

Kramar

http://hannastankar.bloggplatsen.se

 
Madde

Madde

31 maj 2014 09:54

Hade tänkt gå men fick förhinder :-) Ser trevligt ut!

http://www.madelein.se

 
Fnulan

Fnulan

1 juni 2014 10:01

Klart EMil ska ha en goodie!! Det var så mysigt att ses, snart dags igen om jag kan den 28 juni.
PUSS

http://www.femme.se/fnulan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se