MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 28 maj 2014

Då var vi här igen....

Av Vivi - 28 maj 2014 13:12


Då var vi här igen.... och ska på ngt sätt ta mig från detta....

  

Till detta :


 


Ikväll ska jag och några andra bloggare (bland annat kära Fnulan och fina Meekatt -----> ) på ett event i Halmstad på en skönhetssalong. Det ska verkligen bli jätteroligt då jag har ett ganska stort intresse av hudvård eftersom jag har/har haft problemhy.


Hur jag dock ska förvandla mig från trött zombie till kalaspingla är en annan femma, kaffe är nog en del av lösningen, he he .

Lilleman har inte sovit särskilt bra de senaste två nätterna och jag har sovit ännu sämre då jag dels haft ont i axlar & rygg och dels får RLS (restless leg syndrome) när jag sover oroligt.

Igår var jag helt förstörd på eftermiddagen, det går snabbt att gå från normalt till bitter och deprimerad när man inte får sova ordentligt. Jag BEUNDRAR de mammor som har barn som har svårt att sova längre perioder !


Nu har i alla fall Emil sovit en långt stund på eftermiddagen så jag hann äta lunch i lugn och ro, duscha och sitta här, LYX !!


Hoppas ni har en mysig onsdag, det ska jag ha (trots sömnbrist), berättar mer om kvällens aktiviteter i morgon!

Kramar !!!

 
ANNONS
 
Life of Johanna

Life of Johanna

28 maj 2014 19:43

Hoppas du lyckades med det, men det är jag övertygad om att du gjorde! :)

Mitt knä väl inte heller riktigt bra, skall orka ta tag i det med en dag :) kram

http://lifeofjohanna.se

 
Ida

Ida

28 maj 2014 20:28

Ja att inte få sova ordentligt är väldigt jobbigt. Man blir liksom mossig i huvudet. Tur de finns kaffe! ;) Jag blir dock lite för pigg av det och kan i sin tur få problem att somna på kvällen sen. :p Men man kan inte få allt. kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Nathalie Tegelstam

Nathalie Tegelstam

28 maj 2014 20:49

Roligt med ett event :) kram

http://nathalie.vionno.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

28 maj 2014 21:18

Kul med event!!hihi söt du är..du är en naturlig skönhet så den förvandlingen borde gå supersnabbt!!
Åh Madrid en helt underbar stad, Mia en helt underbar människa så lätt att bara umgås & tjöta & hänga med..där vi båda känner att vi kan vara oss själva!

http://hummingbird.blogg.se

 
mamma mindy

mamma mindy

28 maj 2014 22:25

God kväll..SÅ fin du är på bilden med fina klänningen :)Hoppas att du får en fin kväll.krma kram

http://blondis81.blogg.se

 
Margita

Margita

28 maj 2014 23:17

Det klarar du galant - att gå från zombie till pingla!! :)
Hoppas du har haft en härlig onsdagskväll med bloggvänner!

Kram

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Nanna - Rosa Bubbla

Nanna - Rosa Bubbla

29 maj 2014 12:01

Åh, jag älskar din rosa klänning! Tack för igår! <3

http://rosabubbla.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se