MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 26 maj 2014

Veckan....

Av Vivi - 26 maj 2014 20:43

Det har varit en lugn och härlig helg med lite morsdagsfirande , trädgårdsfix och även några små slappetimmar har vi lyckats knipa maken och jag!

Idag körde jag på samma tempo som i helgen , men i morgon skruvar vi upp det en aning då ag ska hem til en tjejkompis och fika, hon har precis blivit sambo  och jag har inte sett deras hus/lght ännu... appropå det kanske man skulle ta reda på hennes nya adress innan man kör i morgon...  !

  

På onsdag blir det faktikt ännu ett event, lovar att erätta mer om det snart och sedan kommer helgen ... helgen jag längtat efter i månader !! I helgen kommer finaste S hem från USA och vårt tjejgäng ska ha en sleepover!!

Det var ÅR sedan sist, längtar som en tok !

Kommer ha fullt upp nu men som kompensation kommer en tävling i slutet av veckan !!

Kram till er alla fina !!


Fick en JÄTTEfin första morsdag present från mina killar !

  
ANNONS
 
Eivor

Eivor

27 maj 2014 11:27

En adress är alltid bra att ha om inte vet vart man ska.
Jag får besök idag av min bästis i skolan, har inte setts sedan början av 60-talet.
Möter henne vid pendeln.

Anden är inte hövlig oh nej de roffar åt sig.

Det är kanadagåsen som alltid gör likadant. Kvinnor och barn först. Människokarlar:, beskåden, begrunda och lär.

Ha en fin dag och kul med lite event mitt i veckan.

Må så gott

Kram

http://www.ullsag.bloggo.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se