MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 25 maj 2014

Ni röstar väl ?

Av Vivi - 25 maj 2014 09:00


Idag bär det av till vallokalen för vår del då vi inte röstat i förtid, men rösta ska vi !

Ni röstar väl också ??


Om man inte röstar så kan ju partier som SD ta mark i Europaparlamentet och det vill vi ju inte eller hur!

Det är dessutom inte alla länder som har rösträtt för alla , så det är inget man bör ta för givet.


Om man nu inte röstar för att man glömt, slarvat bort röstkort eller bara inte känner för det...

Ja då tycker jag faktiskt inte man har rätt att klaga på samhället & politiken!

Så hård är jag !

Så rösta även om du röstar blankt !


     
ANNONS
 
Linda

Linda

25 maj 2014 14:21

Håller med dig i allt du skriver här!
Jag sprang iväg och röstade på lunchrasten tidigare idag :)
Kram

http://www.enlitenvra.blogspot.com

 
Margita

Margita

25 maj 2014 19:17

haha, så hård är jag också! Kom inte och gnäll sen ni som inte röstat!! Jag har gjort mitt och jag hoppas verkligen att många många går och röstar! För det är precis som du säger att annars lämnar vi spelrum till SD och det vill då inte jag!

Sv Haha, du har alldeles rätt i att 2-månaders-Emil är stor! Mamman gick över tiden med mer än 2 veckor och han vägde nästan 5 kg när han behagade komma och han är en stor kille nu också!
Vad roligt att du börjat plantera Marstrand! :D

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Susanne

Susanne

26 maj 2014 11:50

Jag gjorde min plikt och röstade. Men tyvärr fick SD lite väl mycket röster. Har man dessutom tappat bort röstkort så fixar många ställen man kan rösta på ett nytt. Eller här på landet behöver man inget. Här känner alla alla, här behöver man bara läsa upp sitt personnummer :)

Kramisar

http://beauty-beholder.bloggplatsen.se

 
Sessie

Sessie

26 maj 2014 13:16

Skäms på mig som inte röstade. Jag kände mig så himla osäker på vad jag skulle rösta på och det där med att rösta blankt det tänkte jag inte ens på. Men en blankröst känns ju som om den gör lika mycket nytta som om jag avstår frn att rösta. Inför valet i höst måste jag allt ta mig tid och läsa på lite om de olika partierna.

Ha en underbar vecka♥

http://sessie.se

 
Sofia

Sofia

27 maj 2014 12:05

Man blir så trött på folk som inte röstar, sedan ska dom sitta o klaga. Grrrr....

Ska bli spännande att se hur det går i höst men tror FI är på väg upp :D

Kramis

http://bian.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se