MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 22 maj 2014

Rabatt till alla fina läsare !

Av Vivi - 22 maj 2014 20:05


I got an offer I couldn´t refuse....


Trevliga Zoo-butiken ZooZoo.se har en massa olika saker till ditt husdjur.

Jag har själv spanat in kattleksakerna, kattfontäner och olika borstar.

Du kan också skapa dig en profil på deras sida för ditt husdjur
och på så sätt få erbjudanden som passar just dig.

En annan smart grej är att de har prenumeration av foder direkt hem till dörren,

alla som släpat på 10kg säcker (eller mer) med kattmat/hundmat vet hur jobbigt det är.


Jag gillar verkligen butiken och blev jätteglad över att kunna få ett samarbete med dem

och kunna erbjuda er läsare....


 


TJOHO !!

HÄR HITTAR NI ZOOZOO.SE 
ANNONS
 
Nathalie Tegelstam

Nathalie Tegelstam

22 maj 2014 20:49

Vilken bra rabattkod :) kramar

http://nathalie.vionno.se

 
Madde

Madde

22 maj 2014 21:34

Kul med samarbete! :-)

http://www.madelein.se

 
Life of Johanna

Life of Johanna

22 maj 2014 22:01

Får kika in den sidan och se om man kanske skulle köpa något till katten :)

Haha vilken dröm, du jag lovar dig, när jag blir gravid och det är dags och berätta får du inte veta via ett sms, jag lovar :)

http://lifeofjohanna.se

 
Susanne

Susanne

22 maj 2014 22:05

Perfekt. tack för tipset. Jag får (när jag har lite bättre med tid, nu väntar sängen) gå in och titta lite. Inte helt omöjligt att man hittar något till Spike på den hemsidan :)

Kramisar

http://beauty-beholder.bloggplatsen.se

 
Eivor

Eivor

22 maj 2014 22:16

Ja när du skriver det kommer jag ihåg namnet, har sett hur de gjort dem på TV och ätit också men det var grönt inuti och runt om minns jag inte. Äter inte så ofta sådant. Men kan tänka mig att det tar tid att göra sådana.
Jag är världens lataste i mat och bakväg, jag köper färdigt ofta direkt fån tillverkarna som ligger i närheten.

Tack för din kommentar. Visst är de gulliga de små.

Ha en fin fredag och helg

Kram

http://www.ullsag.bloggo.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se