MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 19 maj 2014

Bloggroadtrip

Av Vivi - 19 maj 2014 21:31

Det är så många jag har träffat och fortfarande många jag vill träffa som jag "pratar" med här i bloggvärlden, men när jag gick på mammaledighet bestämde jag mig för att minsann ta en dag och hälsa på två bloggvänner som jag kännt i flera år  men aldrig träffat.

I morgon åker jag uppåt landet för att först träffa finaste Jenny   (som jag mest hänger med på instagram och facebook numera) och sedan underbara goa Margita!
Det ska bli så otroligt kul att få träffa och krama om dessa personer, lite nervös är jag, men det ska bli så himla roligt !!

 

Emil och jag packar in oss rätt tidigt i bilen i morgon och det ska bli spännande och se hur han kommer gilla att åka så mycket bil på en dag (bra övning inför ett par långresor i sommar), men det blir säkert inga problem då Emil, som så många andra småbarn, gillar att åka bil !


 

 
ANNONS
 
kaffehörnan

kaffehörnan

19 maj 2014 22:33

Vad härligt de låter. kram

http://www.kaffehornan.se

 
Clin

Clin

19 maj 2014 23:15

Vad skoj =) Förstår att du är lite nervös men det kommer gå kanon ska du se!! Underbar bild!!!

Sv: Ja det är inget vidare. Min har blivit 100 gånger värre sen jag satte in spiralen. Nästan så att jag funderar på att ta ut den igen men vi får se =)
Inget vidare de där!

http://emmaclin.blogg.se

 
Madde

Madde

20 maj 2014 11:26

Härligt!
ha det så roligt!!

http://www.madelein.se

 
Sessie

Sessie

20 maj 2014 14:41

Men vad roligt. Hoppas ni kom bra överens, vilket jag inte tvekar en sekund på. Du verkar ju vara den härligaste personen i världen:D

Ja men visst tankar man på bra med energi av sådana här små utflykter. Jag hoppas på fint väder till helgen för då hoppas jag på en ny liten åktur:)

stor kram♥

http://sessie.se

 
Ingen bild

Maddo

21 maj 2014 21:13

Så härligt med barn som gillar bilåkning. Måste verkligen underlätta en hel del! Här har vi inte haft den lyxen tyvärr. En bilhatande unge fick vi. Go på andra sätt men i bilen har vi våra största bråk. Tänk att det som är vardag för vissa är en dröm för andra!

Vivi

22 maj 2014 20:31

Så är det ju ofta, en sak fungerar för vissa och inte för andra, det brukar ju jämna ut sig i slutändan så att säga.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se