MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 maj 2014

Maj i bilder

Av Vivi - 16 maj 2014 15:00


2009

       


2010

         


2011

     


2012

       


2013

         

 
ANNONS
 
Alvis

Alvis

16 maj 2014 15:39

Hej! Vilken jättesöt och läsvärd blogg du har, Verkligen! :)

Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.

Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? SE DEN GÄRNA!!

Ha en bra dag, Kram! ^^

http://PeaceOfLove.bloggplatsen.se

Vivi

18 maj 2014 10:45

Tack så mycket ! Har lite tidsbrist just nu , men tack för din kommentar :)

 
Linda

Linda

16 maj 2014 15:42

Härliga bilder från "sköna maj" :)
Ser att jag har tittat in till dig dagligen i mer än två år nu och fler blir det!
Önskar dig och familjen en trevlig helg.
Kram

http://www.enlitenvra.blogspot.com

 
Margita

Margita

16 maj 2014 19:53

Ja, KBT är verkligen jättebra och det har visat sig att den metoden fungerar extra bra just vid panikångest. Skönt att man kan bli bra! :)

Vi ska till någon som heter Vivian Tisting och hon bor i Eldsberga. Det är en privatperson som också är med i en trädgårdsförening. Vi ska få kaffe och fika och få se hennes trädgård.

Du, gör så här att du ringer när du närmar dig Ytterby så går jag ut och möter dig vid busstationen. Vet du hur du ska köra från Jenny och fram till mig?
Du skulle kunna stå vid gästparkeringen där mina föräldrar bor. Det är inte så långt från mig och där står bilen bra.
Ska bli såå roligt att få hit er! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Clin

Clin

16 maj 2014 20:36

Vilka underbara bilder =) Älskade klänning från 2010, den vita!!
Hoppas du får en underbar helg. Kramar

http://emmaclin.blogg.se

 
kaffehörnan

kaffehörnan

16 maj 2014 22:22

Gud vad grymt fina bilder du bjuder på
Nyfiken på alla
kram

http://www.kaffehornan.se

 
blondie

blondie

18 maj 2014 11:34

häftiga naglar!

http://psychedelique.blogg.se

Vivi

19 maj 2014 19:55

Tack !!

 
Susanne

Susanne

19 maj 2014 09:53

Det är alltid kul att se dina bildkavalkader. Tänk så mycket man hinner med egentligen. Tiden går fort..
Tycker du gjorde rätt i att ta lilla bloggpausen och njuta av det fina vädret. Tyvärr kunde inte jag pausa. Jag jobbade hela helgen och missade dom fina solstrålarna. Idag är jag ledig men då lyser solen med sin frånvaro och det ska bli regn till eftermiddagen. Jag skulle ha slipat och oljat utemöblerna men tror jag struntar i det då det antagligen inte hinner torka innan regnet kommer :(

Kramisar

http://beauty-beholder.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se