MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 2 maj 2014

Favoriterna på mässan & två fina bloggisar !

Av Vivi - 2 maj 2014 15:15

ÄNTLIGEN... får jag tummen ur och ska berätta lite mer om mässan och mina favoriter !

Det fanns mycket bra på mässan så det är ju lite svårt att välja.


Några favoriter ur Goodiebagsen...
+ knipkulor från evaocholiver, hudvård från Vichy, parfym fråm Me&I m.m

Se hela listan på sponsorer här !

 


Den första favoriten stod i mässan högra hörn och hade jättebra erbjudande på fotografering, Mariasfoto!

Hon tog foto på både mig och Emil och det ska bli spännande att se hur de blev, hoppas något av dem blir bra, jag var ju lite dålig på att bli fångad på bild och även på att fota på mässan, dåååålig bloggare.

  

Sedan hade vi ju underbara Fnulan som sålde sin barnbok Militta, henne har jag redan skrivit om och kommer skriva mer om i ett eget inlägg där jag berättar med om hennes fina bok.


Meekatt höll ju inte bara i mässan hon sålde sina häftiga tavor också. Jag har ju hennes familjeregler här hemma, en tavla som alla familjer borde ha tycker jag !!


Suseå choklad stod och hade provsmakning (bara det kan man älska dem för) och sålde choklad, chips och annat gott. Kom hem med ett påskägg som hade en chokladtryffel som var såååååå god !!!!


Kavat hade bra pris på sina skor på mässan och jag kom hem med ett helt underbart par till Emil, han kommer inte kunna ha dem för om lite drygt ett år, men hellre det än att köpa för små ! 


Köpte också en ljuvlig sommarskjorta till Emil hos Bliss och söta dregglisar hos Myran&Lo !


Lite fynd !

 


Vad det gäller föreläsarna och andra uppträden...

Jag såg varken Pettsson, Pax eller Duvungarnas barnteater, Emil är j lite för liten och jag gick omkring och fyndade under tiden, men de var vääääldigt populära !

Tyvärr missade jag också ståupp-komikern Therese McDonald när jag körde hem maken med Emil, men jag såg i alla fall Erik Ståhls föreläsning och det är jag såååå glad för, vilket talare!


Killen stod i dessa kallingar och skakade på sina "bröst", kan man annat än att älska honom!

   


Blir så imponerad över människor som Erik som kan på ett lättsamt sett prata om allvarliga saker och får dig att växla mellan skratt och gråt. Han fick mig verkligen att tänka till och beröras ända in i hjärtat!    

Temat på hans föreläsning är att hitta det bra även i de dåliga dagarna och att hur du ser på saker styr mycket av hur vi hanterar livet, något även jag tagit upp här i bloggen (tex här).

Han lever ju med en svår immunitets- och blodsjukdom och vissa dagar gör allt ont och han vet att en större blödning vilken dag som helst kan göra att han dör, därför väljer han att leva så mycket han kan även för de små sakerna! Han ger dig verkligen perspektiv på saker och ting.   

Jag har köpt hans bok och ser fram emot att läsa den.
Se gärna klippet nedan och besök hans hemsida. 



Erik fick även mig och fina Linda att tumma på att börja skänka blod. Jag tycker det är jättejobbigt att ta blodprov och det har gjort att jag aldrig kommit till skott med att anmäla mig, men nu jäklar efter jag slutat amma SKA JAG !

Som Erik sa "Jag var också rädd för sprutor när jag var liten.... men jag hade inget val". Vad är spruträdsla jämfört med att rädda ett liv ? Här kan du läsa mer om att bli bodgivare!


Jag träffade också två bloggisar på mässan som jag aldrig träffat innan!

Finaste Linda (har gästloggat hos mig här) och jag har följt varandra ett tag och det var superkul att träffa henne, lika gullig och varm som hon är i sin blogg! Hoppas vi ses fler gånger!

Sedan träffade jag även Sara (som skrev gästinlägg hos mig här) , jag visste inte att hon skulle på mässan och jag blev väldigt glad av att se henne, hon hade dessutom med sig en liten present till Emil. En jättefin liten nalle hennes mamma gjort till förmån till hjärtebarnsfonden, det hade hon inte behövt, men jag blev verkligen JÄTTEglad !! 


Så många fina utsällare, föreläsare, men framförallt människor var det länge sedan jag träffade !

All kärlek till er !!!

Emils söta present!

 

 
 
sara

sara

2 maj 2014 16:31

Det var jättekul att träffa dig oxå :) och det var ju självklart att Emil skulle ha en nalle, jag kanske skrev fel men hjärtebarnsfonden ska det vara som nallarna är till förmån för.
Tack för din fina kommentar, det är roligt att ha kommit igång med bloggandet igen :)

http://ensarasblogg.wordpress.com

 
Linda

Linda

2 maj 2014 20:38

Har tänkt ofta på vår tummis ~ nu ska jag bara sparka iväg mig själv och ta mig till närmaste blodgivningscentral och jag SKA verkligen göra det! Och jag vet att jag kommer att göra det, just för att vi tummade på det annars kommer jag att ha dåligt samvete för alltid. Sån e' jag ;)
Hoppas också att vi kommer att ses fler gånger :-)
Sv: tack jag mår bättre, förkylningen är borta.
Trevlig helg.
Kram

http://www.enlitenvra.blogspot.com

 
Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

3 maj 2014 09:51

Låter som ett bra event och mycket skoj fick du med dig också ser jag.

Ja, tyvärr har jag ju inga vänner att prata med, och de vänner jag hade, men som jag har brytit med, de var mest intresserade av att prata om sig själva.
Tack för att du alltid finns och peppar♥
kramar

http://sessie.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards