MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 22 april 2014

Du skola icke slänga choklad....

Av Vivi - 22 april 2014 09:00

Idag är det vardag igen efter påskhelgerna och allt godisätande.

Vet ni att vi äter ca 6000 TON godis under påsken !! Galet!

Naturligtvis som alla år är det just IDAG jag ska ta upp kampen mot mitt sockerberoende, det innebar ju att allt godis man hade hemma igår skulle vara borta.... tills idag ...

och man KAN inte slänga choklad ... det är ju praktiskt taget ett av budorden, lovar att det någonstanns står "du skola icke slänga choklad".

  

 

 

Idag för att hålla mig borta från socker har jag en riktig jäkla LYXDAG !! Jag ska först till frisören och klippa mig (det var ju minst 7-8 månader sedan) och sedan ska jag försöka fixa ryggen hos kiropraktorn!

Känns härligt att få bli ompysslad en eftermiddag. Ryggen är ju lite trasig efter att ha lyft lilleman fel och jag har ju tappat en massa hår under ammningen, klipper jag håret blir det nog lite friskare och lättare att reda ut. Skönt att få känna sig lite fräsch inför mässan på lördag också !

  


OJ vad nära det är att någon kniper kommentar 16 000 snart ....



 
 
Bodypalace

Bodypalace

22 april 2014 12:21

Gör som mig och köp choklad med hög kakaohalt, ät söta frukter och vill man ha snacks så är en påse med nötter utmärkt. Ät på regelbundna tider. Sen måste man ha bra karaktär också har jag märkt. Tar man minsta lilla godis är det lätt att trilla tillbaka i sockerfällan. Jag har satt upp som regel att inte äta något med tillsatser i som t.ex onaturliga E-medel och det motiverar mig på ett bra sätt :)

http://bodypalace

 
Life of Johanna

Life of Johanna

22 april 2014 20:40

Alltid skönt och klippa sig, måste med ta tag i det inför festen :)

http://lifeofjohanna.se

 
Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

22 april 2014 21:53

Såklart man inte får slänga choklad;) Hoppas du fick dig en härlig ompyssling både hos frisör och kiropraktor (även om stunden hos kiropraktorn säkert inte är det skönaste just då).

Haha, för oss blir det så också att det är mest min del av familjen som vi besöker. Sambons far har han brutit med helt, men hans mamma och hennes man försöker vi hälsa på så ofta det går. Oftast blir vi så trötta bara av att hälsat på min familj att man bara inte orkar vara mer trevlig;)

Nja, vi ska väl inte sälja just på sekunden men vi är lite sugna på att hitta en annan lägenhet. Jag får inte till någon hemmakänsla i denna vi har nu utan det känns som mer ett tillfälligt boende. Jag är en vilsen själ och har svårt att hitta rätt plats där allt känns bra. Mycket negativitet sitter i de här väggarna. Vad flummigt allt låter men jag hoppas du förstår vad jag menar.

Men, vem vet vad ert hus är värt den dagen ni ska sälja det:)

http://sessie.se

 
Margita

Margita

23 april 2014 11:12

haha, jag skriver under på att det finns ett sånt budord! :)
Hemma hos mina föräldrar finns det alltid choklad, mörk choklad och ofta en ljus variant som de brukar vinna på bingo. Gissa om chokladen får vara ifred när jag är där?!? Haha...
MEn jag håller med bodypalaces kommentar, nötter är bra istället för godis. Bara man kommer ihåg: inte mer än en handfull om dan! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Jenny

Jenny

23 april 2014 12:50

Jadå, det är ett av budorden! Skulle aldrig få för mig att slänga choklad! ;-)

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Hanna

Hanna

23 april 2014 22:15

Åh, choklad får inte slängas, finns nog en lag som gör det straffbart!

Men härligt med att försöka få bukt med sockerberoendet, har funderat över att ha en socketdetox faktiskt. Hoppas det går bra för dig!

Massa kram

http://tankarofhanna.wordpress.com

 
Susanne

Susanne

24 april 2014 17:21

Skönt att klippa håret. En liten vårmakeover :)
Jag har kvar massvis med godis. Jag hann inte äta upp det under påskhelgen. Och som du skriver, man kan ju inte kasta..

Kramisar

http://beauty-beholder.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skapa flashcards