MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 20 april 2014

Snart så ...

Av Vivi - 20 april 2014 21:03


Det närmar sig .... mindre än 40 ...mindre än 30 och kanske mindre än 20 ....

Snart tar någon av er kommentar nr 16 000

och vinner en goodiebag !!


Hoppas påsken varit bra, vädret är ju underbart !!

Kommer skriva mer om min påskhelg , visa lite foton

och bland annat ge er ett recept på en av de godaste cheesecakes jag ätit !!


Det har varit mycket , men några små solstunder har jag hunnit med !

 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria olofsson

20 april 2014 23:25

Klart man vill vara den som kniper 16000 komentaren😜😜 kramtill dig tjejen från ett soligt ume

Vivi

21 april 2014 16:33

Nästan ?

 
Madde

Madde

21 april 2014 07:39

Ja tack, påsken har varit underbar! :-) Hoppas ni med haft det bra!

http://www.madelein.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se