MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 april 2014

PÅSK PYSSEL

Av Vivi - 16 april 2014 18:00


Porslins Pennor +

Mugg från ICA +

Blomma från ICA

= billigt påskpyssel


   

 
ANNONS
 
Life of Johanna

Life of Johanna

16 april 2014 18:59

Fint :)

Ja, jag tycker de svarar aldrig på mail, så det blev tillbaka till blogg.se :)

den 3:e maj funkar, 11 känns lite tidigt, så kan vi säga 12, så slipper jag upp i ottan? kram

http://lifeofjohanna.se

 
Madde

Madde

16 april 2014 20:53

Glad Påsk fina fina Vivi!
Ja, mat är det bästa. jag gillar att lägga tid på det :-)

http://www.madelein.se

 
Ida

Ida

16 april 2014 21:13

Åh va kul! Köpte du pennorna på ICA också?

SV: Ja jag tyckte det var så fint. Hoppas ni också får en fin påsk! kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se