MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 april 2014

6 månader...

Av Vivi - 13 april 2014 09:55

Jag säger som alla andra mammor .... vart tar tiden vägen !!!???

 


För 6 månader  så hade jag nog precis kommit in på mitt rum på BB, med min man och min alldeles nyfödda lille son. Jag borde varit trött och borde haft ont, men jag var faktiskt mest uppe i varv och var lycklig och omtumlad.


Idag är Emil en liten kille som älskar uppmärksamhet och när det händer saker omkring honom.

När vi t.ex var på Gekås satt han snäll och tyst och bara tittade, han verkade gömma bort att han borde vara både trött och hungrig.


Han har precis börjat äta små portioner med morot och potatis som jag och min mamma mosat och frysit in. Mormors mat är så klart godast!

Han får ett mål med "mjölkersättning" (Naan 2) om dagen, oftast strax efter eller innan middags tid och så ammar jag honom precis innan läggdags.

Tror vi ska börja med lite gröt på morgonen nu också !


Emil har börjat sova hela nätter ibland. Han lägger sig oftast runt 19.30 och sedan sover han om vi har tur till ca 06 på morgonen, då får han lite mat och somnar om till 07-08 någon gång.

Lyx!! Det händer dock ganska ofta att han vaknar till på natten, men kan oftast somna om, men ibland vill han ha mat.


Han är den sötaste killen i världen och jag älskar honom mer för var dag som går
(hur det nu är möjligt)


 


Ni som kommer på familjemässan på lördagen får ju träffa honom.

Ni missar väl förresten inte att sista chansen att tävla om biljetter,
avslutas om ca två timmar ...     --------->


 
 
Margita

Margita

13 april 2014 14:33

Ja du, tiden den pinnar på ;) men det är underbart med barn, jag tycker livet skulle bli så tråkigt utan egna barn...men jag känner faktiskt några som medvetet valt bort att bli föräldrar. Skulle jag aldrig klarat!

Men guuuuuud var ROLIGT!!!! Du är sååå välkommen! Men du har väl Emil med dig?!! I maj månad har jag inga dar som jag är särskilt upptagen och än så länge bara en läkar och en tandläkartid ;) Men i slutet av maj fyller min dotter år och då blir det nog en sammankomst här om jag får lov att bestämma :)
Ser fram mot att få träffa dig!
Kram

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Madde

Madde

13 april 2014 14:42

Ja det går verkligen undan! Så charmig han är

http://www.madelein.se

 
Hanna

Hanna

13 april 2014 16:33

Han är en sån liten gulle och så snäll! Kan ändå förstå att han får tiden att gå fort, det händer ju plötsligt så väldigt mycket hela tiden :)

Massa kram

http://tankarofhanna.wordpress.com

 
JoHaNNa

JoHaNNa

13 april 2014 18:17

ohh han är sååå söt :) blir allt sugen på en liten jag med, men det får vänta tills allt i livet är ordnat :D har jue några år på mej iallafall :)

kul du gilla tatueringen :D jag tycker den var sådär lagom crazy ;) aldrig sett någon annan ha en sån heller, så extra kul :)

nu är jag norrköpingsbo :) snart bott här i 2 veckor och trivs jätte bra. har dock inte utforskat stan så mycket. vi har så mycket att ordna med här hemma :) börja nytt jobb oxo, trivs jätte bra, är dock bara vik. så hoppas dom ringer in mej igen snart :)

eller hur ? att folk aldrig kan lära sej att låta andras saker vara :( blir så less, hade verkligen behövt min cykel nu :( men försöker hitta en ny billigt, men känns fortfarande tråkigt då min var så fin :(

kramar

http://johannaspratstund.blogg.se

 
Ida

Ida

13 april 2014 23:19

Tiden går sjukt fort! Vilken bedårande söt sparkdräkt! Bäbis...jag döööör! :)

SV: Älskar Tim Burton så det finns nog knappt en film av honom jag inte sett. ;) Pans Labyrint är så bra den också. Däremot Croodarna har jag missat. :) kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Susanne

Susanne

14 april 2014 10:18

Grattis Emil till 6 månader här på jorden :)
Så härligt du beskrivit allt i inlägget. Tänk att han sover så länge. Verkligen lyx. En vän till mig har fått barn för ett tag sen. Han sover inte alls lika bra. Max 2-3 timmar i sträck. Hon är tröööött..
Kul att ni kunde gå på Ullared så länge och han inte ledsnade. Det där med shopping kanske blir hans grej sen ;)

Sv. vi har ännu kvar samma tvättmaskin. Han ryckte upp sig igen efter mardrömstvätten. Men vi vet att vi kommer få byta ut den snart då den är glapp i programmen. Så det kan hända igen att den stannar mitt i programmet. Men man vill spara pengarna så länge som möjligt ;)

Kramisar

http://beauty-beholder.bloggplatsen.se

 
Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

14 april 2014 17:05

Det är samma sak som när man skaffar valp, de växer upp så fort och man förstår inte vart tiden tar vägen. Min hund blir 5 år i sommar, och det är helt galet!

Ni är sååå söta♥

http://sessie.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards