MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 26 februari 2014

Babymassage och första middagen

Av Vivi - 26 februari 2014 09:45

Snart ska jag börja packa ihop lite, för vi ska iväg !

Först är det avslutning på babymassagen, det ska bli riktigt mysigt det är rätt härliga tjejer och småttingar i den gruppen så jag hoppas jag stöter på dem fler gånger!

Sedan ska jag in och hämta upp några loppisfynd till lilleman, sedan handla lite ansiktsprodukter på Body Shop, de har ju medlemsdagar där nu !

Sist men ABSOLUT inte minst ...

Ikväll ska Emil var ahos moster, för första gången ska han vara ifrån oss i några timmar medans maken och jag går och äter middag! Det ska bli jättemysigt! Jag vet ju dessutom hur mycket Emil trivs med sin moster och vice versa , så jag kommer nog kunna äta i lugn och ro !

Ledsen att jag är lite sen med att svara på kommentarer just nu, men jag är på gång, lovar !!

Kram !


 

 
ANNONS
 
Sofia

Sofia

26 februari 2014 16:19

Oj vad spännande, går nog jätte bra :) Mysigt för er att få lite egentid med :D

Kramis

http://bian.bloggplatsen.se

 
Emm

Emm

26 februari 2014 20:59

Underbart med massage för små barn där bandet mellan mamma/pappa och barn måste knytas något enormt :) Kram

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se