MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 februari 2014

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG !

Av Vivi - 14 februari 2014 10:00JAG HAR MÅNGA SOM ÄLSKAR MIG OCH FLER JAG SJÄLV ÄLSKAR!
JAG HAR MYCKET ATT VARA TACKSAM ÖVER

OCH EN AV DE SAKERNA ÄR ER
& ERA BESÖK HÄR I MIN LILLA BLOGG

SÅ.....


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG

ALLA UNDERBARA BLOGGVÄNNER & LÄSARE !

 

 
ANNONS
 
Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

14 februari 2014 13:12

Massa kärlek och kramar till vår fina Vivi♥♥

http://sessie.se

 
JoHaNNa

JoHaNNa

14 februari 2014 14:37

ohh va mysigt inlägg, tack det samma :D

jag försöker tänka så :) nu känns det lite bättre iaf. och är bara 7 veckor tills vi flyttar, så bara att stå ut :) sådär tänker jag med... olyckliga trasiga människor som försöker projicera deras misslyckande på mej. men nepp, tänker inte låta dom göra det :)

det gick inte alls med lokal till festen :S så har tänkt om :) jag ska tömma vårt vardagsrum på möbler och sen ta in soffor och bord lite som en lounge :) sen dekorera med ballonger, serpentiner osv. så kör jag på öppet hus istället :) dom som vill komma kommer... blir nog nästan lika bra som en lokalfest :)

den blev riktigt snygg hans tatto :) även om jag inte gilla motivet först ;) nu har min fingertatto läkt och halva lossna :( det är jättesvårt att göra en på fingrarna för skinnet där är mer utsatt och läcker inte lika bra tyvärr. men får fylla i den och hoppas det blir bättre då :)

kram

http://johannaspratstund.blogg.se

 
Margita

Margita

14 februari 2014 17:45

Åh tack detsamma kära bloggvän! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
En plats i solen

En plats i solen

14 februari 2014 19:15

Absolut, vill träffa dig med och Emil, men bättre du får en hemma dag med mannen och få lite hjälp. Vi får hitta ett ny dag och ses på

puss och kram Hoppas du har en fin alla hjärtans dag <3

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

 
Cecilia

Cecilia

15 februari 2014 22:52

Wow vilken Puma =)

http://bergsgard.blogg.se

 
Jesper/Bodypalace

Jesper/Bodypalace

17 februari 2014 17:35

Hade en supermysig helg i Göteborg. Så mysigt att det kanske slutar med att jag blir styvpappa hehe ;) Hoppas ni också hade en fin alla hjärtans dag :)

http://bodypalace.se

 
Ingen bild

Jesper

19 februari 2014 10:55

Ja men det känns ju såklart lite läskigt att ta sig an en sån uppgift. Jag börjar bli så pass gammal nu (fyller 24 i år) så chansen träffa någon som redan har barn är ganska stor. Blir man kär så blir man :) Tack vad kul att du är glad för min skull :) Det går på rus nu, enda tråkiga är ju att vi inte bor i samma stad.

Skönt att ha stöd från bloggvänner :)

Vivi

19 februari 2014 20:47

Finns kärlek finns lösningar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se