MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 28 januari 2014

FULLT UPP

Av Vivi - 28 januari 2014 13:00

Igår var det möte med prästen inför dopet, liten tur på stan, bakning hela kvällen...

Idag är det bakning och sedan hem till mamma & pappa med lilleman för en sleepover, mys mys !

I morgon ska vi träffa mammas moster på en fika och på kvällen tänker jag ta ledigt från allt fixande och planerande och ta ett långt härligt bad ! Man måste pausa ibland !

Ledsen att jag inte svarar på era kommentarer lika mycket just nu, men det är fullt upp inför dopet i helgen!


Emil är som mamma , gillar att bada !

 

 
ANNONS
 
Emm

Emm

28 januari 2014 19:58

Tänk att det redan är dop :) Tiden går fort! Kram

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
Margita

Margita

28 januari 2014 20:31

Spännande med dop! Själv tillhör jag den där underliga sorten som var ung under 60-70-talet och då skulle man minsann inte döpa sina barn om man var radikal...jaja...*suck*...men ok, det var då det, nu hade jag gjort annorlunda och om sanningen ska fram så ville jag nog döpa mina barn men deras far var mycket mer radikal än jag och jag vågade inte säga emot....hmmm...tur att man utvecklas! :)
Det är så roligt att läsa om dina förberedelser och lille Emil, jag tycker han ser så stor ut! Stor liten gullegris är vad han är! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Mia

Mia

29 januari 2014 15:07

Äsch inte gör det nåt, vi vet ju var du håller hus och med vad ;-) och vi är ju som bekant kvar vi dina käraste stalkers hihi

puss o kram

http://fredthevov.blogg.se

 
Hanna

Hanna

30 januari 2014 02:47

Det är nice att bada! Hoppas dopet blir bra, förstår att det är planeringar att göra först, men det är det värt tror jag. Massa kram

http://tankarofhanna.wordpress.com

 
LIENE

LIENE

30 januari 2014 09:35

Mysigt med dop :)

http://lifefromwithin.blogg.se

 
En plats i solen

En plats i solen

30 januari 2014 20:46

Så söt han är, hoppas dopet går bra i helgen :) kram

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se