MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 26 januari 2014

Trött, präktig, pysslig bakmamma

Av Vivi - 26 januari 2014 09:04

Igår hann jag inte sätta mig vid datorn, vi var iväg och igång nästan hela dagen.

Skulle tagit det lugnt igår, vilat, tagit ett bad och bakat, men efter att jag fick lite spatt på katterna härom natten, så åkt vi och lämnade dem hos husmor.

Jag har nämligen lite svårt att sova, ofta somnar både lilleman och maken innan mig och sedan ligger jag och vrider och vänder på mig. Sedan vaknar ju Emil fortfarande någon gång / natt och vill ha mat, senaste tiden har det blivit ganska många gånger / natt och när då katterna väcker än när man ÄNTLIGEN sover... ja ...

  

Tackochlov för min goa svärmor ! Katterna får vara hos henne någon vecka och ärligt talat är det lite semester för dem också. Det går nästan lite ont i hjärtat att se hur glad speciellt Athena blir när hon märker att hon är hos husmor. Hon skuttade verkligen ur transportburen och runt i lägenheten, så reagerar hon aldrig annars...

  

Gos katterna, de är så söta när de sover... hi hi

    


Så... det  blev en  tur till svärmor, en mysig lunch med henne på Riccardos , liten sväng till ICA och sedan hem och baka & pyssla. Jag har ju blivit pysslig som tusan nu innan dopet ! Det är en hel del jag vill hinna fixa med dekorationer osv, men viktigast är ju bakningen ändå och igår började jag med att göra minisemlor! Blev inte helt nöjd, får se om jag hinner göra en sats till innan dopet, annars får det gå ändå.

Ska visa er lite pyssel jag gjort inför dop m.m senare i veckan, nu ska jag fixa lite till här hemma och sedan iväg till babysim !!


Var ju tvungen att prova igår...

 
 
ANNONS
 
En plats i solen

En plats i solen

26 januari 2014 17:17

mums gott med semlor :)

hihi gillar inte katter alls, men de är bättre än hundar iaf :P
kram

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

 
malin-helena

malin-helena

28 januari 2014 11:07

Det där med katterna är jag lite orolig för inför bäbis och flytt. Hur kommer de att reagera, framför allt Mira.
Hon är väldigt social av sig och blir ensam under nätterna så hon jamar väldigt mycket på morgnarna när hon vill att vi ska upp. Ett beteende vi inte gillar kan jag säga...
Jag hoppas bara att hon kanske ändrar detta när vi flyttar för annars blir det nog tyvärr svårt att ha henne kvar. :-( Börjar nästan gråta bara av tanken..
Men om hon väcker oss och bäbisen varje natt och morgon kommer vi ju bli galna efter ett tag..

Men skönt för er att ni har någon som kan ta de små pälsbollarna i mellan åt. :-)

Va roligt att pyssla inför dopet. :-) Det kommer nog bli toppen fint allt!

Och tack för din fina kommentar senast. Känns hemskt att inte kunna åka upp till begravningen. Men jag vet ju att det är otroligt dumt att riskera en tidig förlossning. :-/

Kramar.

http://www.malinhelena.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se