MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 24 januari 2014

Funktion före utseende - fredagspepp

Av Vivi - 24 januari 2014 11:00

De flesta av er vet ju vad jag tycker om det här med skönhetsideal, om inte kan ni läsa mina inlägg under kategorin Sund utan vikthets ! Jag står för att det är så mycket viktigare med funktion före utseende, vara sund utan att hetsjaga kilon.
En annan som har skrivit ett FANTASTISKT inlägg om detta är Meekatt, läs  Mekatts inlägg här!


Nu har härliga bloggerskan Sojka börjat med fredagspepp då vi ska skriva ett peppande inlägg till oss själva. Hur bra idé som helst tycker jag, klart jag hänger på tjejen !!


Att vara en bloggande/instagrammande småbarnsförälder innebär faktiskt inte alla alla dagar är fyllda med tjusiga fikadejter. De flesta dagarna (iaf för mig) innebär osminkad med mjukisbyxor och raggsockar, jag har tur om jag kommer ihåg att borsta håret för oftast åker flätan jag haft under natten upp i en knut och sitter sedan där resten av dagen.

MEN DET ÄR HELT OKEJ !!


Javisst måste jag börja röra på mig mera för att min rygg gör ont

Visst får jag vara försiktig och inte äta för mycket socker för då kanske svampinfektionerna kommer tillbaka och jag får dessutom svårt att somna.


Men det är helt okej att jag tappar lite hår och har lite mage kvar eftersom jag för tre månader sedan faktiskt klämde ut en liten kille på över 3 kg och 52cm lång!

Min kropp är så otroligt bra som låtit mig må så bra under en graviditet
och ändå är i hyfsad form nu efteråt.
Bra för att den är snäll och ger min son mat och låter mig bära runt på honom!


Jag är empatisk

Jag är klok

Jag är lite rolig ibland

Jag älskar stort

Jag är lojal

Jag har vackra ögon

Jag har en bra & fin kropp

Jag är faktiskt himla bra helt enkelt även mina dåliga dagar !

    
ANNONS
 
Fia

Fia

24 januari 2014 16:49

Hurra för dig, finaste vännen! Omtänksamma, varma, vackra Vivi. <3

http://emeraldcityreflections.blogspot.com

Vivi

24 januari 2014 21:38

Mahhh tack Finaste Fia, saknar dig!!

 
Margita

Margita

24 januari 2014 23:11

Det är en av de saker jag gillar med dig och din blogg. Du har ett sunt förhållningssätt till din kropp och du förmedlar till andra tjejer att de är helt ok. Me like!! Underbart inlägg! :)

Jag lovar....jag ska inte få dåligt självförtroende...men det har varit nära några gånger ;)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
My

My

25 januari 2014 09:13

Härligt!! Hittade ditt namn på sojkas blogg 😃 jag kommer läsa din blogg och heja på! Vill du så kolla gärna in min blogg.

http://Nilssonmy.blogg.se

 
Emm

Emm

25 januari 2014 12:43

Otroligt kloka ord vännen! :)

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
sandra - 3 barns mamma

sandra - 3 barns mamma

25 januari 2014 19:00

Vilket härligt inlägg och lista :)

http://www.mammansandra.blogg.se

 
Cecilia

Cecilia

27 januari 2014 09:10

Wow, super pepp =)

http://bergsgard.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se