MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 23 januari 2014

Sleeeeeepy

Av Vivi - 23 januari 2014 12:27

Det blev tre timmar i natt, utspridde tre timmar eftersom lilleman vaknade preciiiis varannan timma

Zzzzzzz

Som tur är har jag världens snällaste make som stannade hemma lite längre och satt med Emil i vardagsrummet så jag kunde sno en timma sömn till. Efter 4½ timma lite här och där vaknade jag och var relativt pigg.

Jag hann tillochmed vika tvätt, äta frukost, duscha och ta ut ur diskmaskinen innan Emil vaknade efter 20 min. effektiviteten själv !

Konstigt att man kan känna sig utvilad efter så lite sömn ...eller nja utvilad kanske är att ta i , lite seg är man allt, men det fungerar! Blir dock en slappedag hemma med myskläder på även idag !


Lite mysmusik

 
ANNONS
 
Sessie♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Sessie♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

23 januari 2014 14:27

Haha, applåder till dig. Det är så svårt att lämna gekås utan att köpa nagellack. Jag tycker det är kul att de fått in lite mer märken där nu. Innan hade de ju bara kubiss och claudia.

Tack, vad kul att du gillade fotona:). Jag hoppas på att kunna åka dit igen och vara lite mer förberedd och ha lite finare väder.

Oj, trillade du av sist du red, det var inte kul att höra. Tur att du inte slog dig. Själv red jag en islandshäst i okt/nov sist. Önskar jag hade mod att skaffa egen häst, men det känns lite svårt när man vill kunna ut och resa och sådär.

kramar

http://sessie.se

 
malin-helena

malin-helena

23 januari 2014 16:23

Man lär sig att bli effektiv när man måste. ;-)
Låter som en skön dag måste jag säga. Själv har jag flytspackel hela dagarna just nu. Fast det går inte så får dock, blir mest lite plock varje dag. Men så är jag ute i god tid så jag inte behöver stressa.
Jag ska maila dig min nya adress, den gäller från och med 1/2. :-)

Kramar.

http://www.malinhelena.bloggplatsen.se

 
Sojkas framtid

Sojkas framtid

23 januari 2014 19:19

sv:haha visst blir man stolt hihi. ;)

Jasså ska Mia kanske dit! Gud så roligt! Men vet bara inte vart jag ska hoppa på då dom inte kör ner vi Malmö. ;) kram

http://sojka.nu

 
Susanne

Susanne

23 januari 2014 20:07

Men vad bra att maken kan stanna hemma lite längre och hjälpa till så du inte går ner dig helt. Kroppen behöver sömn för att fungera. Men jag tror nog kroppen automatiskt ställer in sig på att behöva lite mindre när man har bebis. På nåt sätt..?

Sv. Helt rätt. Jag känner mig naken utan. Inte kan man överföra pengar heller..
Men förhoppningsvis hinner kortet komma till imorgon. Hoppas Hoppas :)

Kramisar

http://beauty-beholder.bloggplatsen.se

 
JoHaNNa

JoHaNNa

23 januari 2014 20:50

sådär känner jag med :) sover knappt inget visa nätter, och då får jag massa gjort på dagen :) är nog bara för att man är rädd att sätta sej ner så att man somnar ;) hoppas du får lite mer sömn inatt :)

jag förstår inte heller hur man kan fota så fint :) vilken talang! dessutom är både djuren och barnen perfekta modeller :)

tack, behöver någon som håller tummarna ;) har sökt 10 till nu. för jag SKA fixa mej ett jobb. hihi!

aha, där ser man ;) tokigt med många Johannaor ibland ;)

kramar

http://johannaspratstund.blogg.se

 
Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

23 januari 2014 23:21

sv: Jo jag vet att ha häst är ett mycket stort projekt. Hade en "foderhäst" när jag bodde i småland och vet hur mycket tid - och ork, som går åt. Men jag vet också hur mycket glädje det gav mig. Levde typ i stallet på den tiden haha.

Tack för utmaningen. Jag ska i alla fall försöka ta mig ut och fota. Hoppas på fint väder. Vill ju till det där "vattenfallet" igen:)
Ha en fin fin helg♥

http://sessie.se

 
Johannas Retro

Johannas Retro

24 januari 2014 09:27

Skönt att man bara kan va hemma & slappa när man sovit så lite! Man klarar mer än vad man tror! :)

http://johannasretro.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se