MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 21 januari 2014

Lång dag, första vaccinationen !

Av Vivi - 21 januari 2014 22:11

Idag fick Emil sin första vaccination. Jag har hört en massa om hur barnen reagerar och hur man ska stålsätta sig som mamma. Emil gjorde som nästan alla barn, han började gråta när de stack honom, vad jag inte var beredd på var att jag började gråta! ??
Jag som ändå tyckte jag hade stålsatt mig, men hjärtat brister när det där "jag har ont"-gråtet kommer. Som tur var grät han bara en kort stund, efter lite vyssande och nynnande blev han glad efter bara någon minut!
Efter BVC åkte vi till mamma en stund, jag trodde han skulle vara väldigt kinkig och somna direkt eftersom han inte sovit så mycket, men oj vad fel jag hade. Lilleman sovvägrade hela tiden vi var hos mina föräldrar, men han var inte ledsen heller. Vi hann både äta middag tillsammans och sedan åkte jag och hämtade ett par små skor jag köpt på loppis. Så fort Emil sattes i bilen somnade han däremot och har sovit sedan dess. Ska ta och väcka honom nu för att byta och mata och sedan hoppas jag han somna igen, för nu vill jag försöka sova lite.

   

   

 
ANNONS
 
Margita

Margita

22 januari 2014 12:36

Åh, vad jag kommer ihåg detta...det gör så ont i en när de gråter de små liven.
Söta små skor du hittat till honom. Det är nåt speciellt med de allra första skorna!
Hoppas du fått sova inatt.
Kram

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Miimz

Miimz

23 januari 2014 15:48

Söta små skor :)

http://daydream91.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se