MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 januari 2014

Gekås

Av Vivi - 14 januari 2014 15:09

Det var en väldigt bra dag att åka till Gekås på...

 
ANNONS
 
JoHaNNa

JoHaNNa

14 januari 2014 15:38

ohh gekås - jag vill oxo :D

det är super kul :) mycket tid tar det, men roligt :) samma här, ekonomin går inte riktigt ihop som jag vill heller, men på nått sätt så ska jag fixa det :) är bara lokal som är problemet just nu :S

lycka till med dop planeringen :)

http://johannaspratstund.blogg.se

 
Margita

Margita

14 januari 2014 19:03

Såg rätt tomt ut...kanske du träffade på Alices nya matte då....hon var också där nämligen precis samtidigt. Ni skrev på fb ungefär på samma gång...haha

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Linda-Mamma till Alfred

Linda-Mamma till Alfred

15 januari 2014 10:20

Jisses så tomt, gött!Hur långt har ni dit?Ja alltså då får det ju vara hyffsat relevanta saker på listan så man inte dör med ångest att man inte hann att göra det,hehe;)
Skall bli gott på lördag drar vi, ja förr åkte jag alltid efter julen minst 1 gång om pret, lite annat nu, hoppas det skall gå bra vi håller på o förbereda olika saker för Alfred att sysselsätta sig med;)

http://hummingbird.blogg.se

 
En plats i solen

En plats i solen

15 januari 2014 16:58

Bra ni valde en bra dag!

Haha ja du jag har inget liv *s* blir väl annat när man skaffar en kille :) kram

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

 
Susanne

Susanne

15 januari 2014 21:33

Skönt att slippa trängas med allt för många. Allra helst då Emil var med. Hoppas du hittade mycket fint. Och att du shoppade för mig med :)

kramisar

http://beauty-beholder.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se