MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 12 januari 2014

Dopplanering och Babysim

Av Vivi - 12 januari 2014 20:53

Idag har varit en stor dag för vår lille kille, han har varit på Babysim !

Det var jättemysigt !! Emil älskar ju att bada och fast han verkade tycka att vattnet var liiite kallt var han väldigt fascinerad hela tiden och inte det minsta rädd för vattnet även om det ibland kom i ansiktet !

Han var dock helt slut efter vi hade varit där och har sovit en massa timmar.

Nu hoppas denna mamman att han itne är vaken i natt istället !


I övrigt håller det på att planeras dop här hemma!

Två saker har jag nog kommit ram till....

Temat blir Ugllor & grönt och vi ska faktiskt inte ha tårta utan jag ska serveraen lättare lunch och sedan minicupcakes, minisemlor och ev. morotskaka + småkakor !

Vad tror ni om det ?


Badpojken   

 

 
ANNONS
 
Emm

Emm

12 januari 2014 21:52

Låter som toppen planer till dopet! Söt han är, lilleman. Kram

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
Madde

Madde

12 januari 2014 22:14

Lunch tror jag uppskattas mer faktiskt! :-)
Sv: Ja det är min tioåring som aldrig slutar prata så det är inte lika gulligt längre men jag fattar vad du menar :P

http://madelein.se

 
En plats i solen

En plats i solen

12 januari 2014 23:29

Nej så stor han blivit!! :)

Ja julsakerna var det 70% så tänkte då kan man ju köpa lite... :) Kul med gekås, du har så nära, fusk :)
Ja, jag röstar på mitten av feb jag!! :) kram

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

 
Ida

Ida

13 januari 2014 00:22

Så kul med babysim! :D Bra att han gillade det. Gillar du att bada å så?

Jag tycker det låter som en jättebra idé till dopet. :D

SV: Ja det är bra. Jag hoppas verkligen jag kommer iväg till England snart. Vår i London låter inte fel.
Jag har nog förresten sett de där siffrorna när jag loggat in tidigare, men inte riktigt lagt märket till dem. :p Är iaf inte i samma liga som du. kram
kram

http://lilla-pys.bloggplatsen.se

 
Margita

Margita

13 januari 2014 20:57

I mina öron låter det som ett perfekt dop! Härligt att du verkar ha energi till allt, det hade inte jag när mina var små, framför allt inte min förstfödda, men det är en historia för sig. Kanske jag berättar den nån gång på bloggen....
Emil ser verkligen ut som en liten tänkare, söt han e!! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Eleonore

Eleonore

15 januari 2014 14:12

Så roligt att det gick så bra på babysimmet! Det set ju så mysigt ut när de små gullungarna plaskar runt. Otroligt att de ser ut att ha sån vattenbaserad 😊 synd att vi aldrig gick på babysim!

Åh det låter som en jättebra idé till dopfikat! Semlor är ju väldigt passande just nu och i miniversion kommer det bli väldigt uppskattat tror jag! Älskar semlor, ska baka det självi helgen! Med massa mandelmassa 😊 hoppas ni kommer få till ett jättefint dop!
Såg bilden ovan på gekåsparkeringen, verkligen bra dag ni valde! Kram

http://eleonorebk.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se