MissVivis synvinklar

Alla inlägg under december 2013

Av Vivi - 14 december 2013 21:10

Emil blev 2 månader igår den 13.de och det händer så mycket nu ...

Emil hänger med på ett helt annat sätt än bara för någon vecka sedan.

Hans blick följer med , fäster sig och han ser verkligen på människor.

Han ler, reagerar på röster och miner och det bästa av allt... han pratar! Han är helt ljuvlig då han ljudar aoueeeooo när han tittar på oss och försöker svara när vi pratar med honom.

Han är dessutom en stor kille nu, 61cm och ca 4900gr, för två månader sedan var han 52cm och vägde 3360gr !

Jag hade ett starkt band med min son redan när han föddes, men nu när han håller på att utveckla en egen liten personlighet växer kärleken för var dag som går även om man inte tror att man kan älska honom mer än man gör.


"OMG Jag är så jäkla söt !!!"

   

ANNONS
Av Vivi - 13 december 2013 13:45


Det var många år sedan jag stod med ljus i håret och sjöng med en nervös lärare med vattenhink nedanför scenen. Det är många år kvar tills jag står och ser vår lilla kille stappla fram i ett lite oorganiserat luciatåg där han är pepparkaka, stjärngosse eller Lucia!

Nej denna Lucia är det enda bokade en gynundersökning...

Det ni, glammigt värre. Kanske borde jag festa till det med lite glitter eller ngt

  

GLAD LUCIA !!

 

ANNONS
Av Vivi - 12 december 2013 13:43


Älskar denna låten av Peter Jöback

Lyssnar mycket på den så här års...

väcker gamla minnen  till liv och jag blir lite så vemodig på ett lite mysigt sätt....


Av Vivi - 10 december 2013 12:30


2008

       


2009

           


2010

         


2011

       


2012

         

Av Vivi - 9 december 2013 22:04

Veckan som kommer innebär många första...


Första träffen med föräldrargruppen

Första läkarbesöket för Emil

Första undersökningen av mig själv sedan förlossningen

Första natten som Emil & Jag inte sover hemma

Första lite längre bilresan


Det kommer bli en aktiv vecka, får se hur trötta vi är sedan. Tur är väl att min älskade make har semester hela nästa vecka ! Tjoho !!

Första bilden på Emil, lite mer än 8 veckor sedan nu ....

 

Av Vivi - 8 december 2013 19:35

Nu kring jul är det många som skänker lite extra till välgörenhet.

Själv har vi fått dra ned på välgörenheten då jag är föräldraledig, men ngt ville jag ändå göra.

Jag valde Matkassen, en organisation som startats av en engagerad tjej, det du gör är att skänka en matkasse till en behövande familj i din närhet. Det finns många familjer som inte får det att gå ihop, arbetslöshet, sjukskrivningar och annat står i vägen.

I mitt fall köpte jag en kasse med mat, lite fredagsmys och underkläder till en familj där mamman var sjukskriven och pappan arbetslös. Något spm kan hända oss alla! Det kändes otroligt bra att kunna görs detta och familjen var otroligt tacksam! Jag vill gärna tipsa om matkassen, de har en blogg och finns också på FB. Det känns väldigt givande att ge och se vilken nytta det gör med en gång! Gå gärna in på deras sida och läs mer!


Av Vivi - 7 december 2013 12:00


Jag & Emil har olika åsikt om vad det innebär

att ha på sig strumpor....

 

Av Vivi - 6 december 2013 16:34

Veckan har faktiskt varit ganska lugn..

I måndags hade jag frukostdate med min BB-kompis (kvinnan jag delade rum med på BB helt enkelt) och det var verkligen jättemysigt! Vi hade en massa att prata om och tiden bara flög iväg. Det kommer förhoppningsvis bli många fler träffar ! Hon fick en jättesöt liten flicka och gissa vad hon ska heta ... Ida! Emil & Ida    hi hi

   

I onsdags har jag mamma här på en fika och igår träffade jag svärmor/farmor i stan.

Det blev lite julklappsshopping och en fika på min nya favoritcafé... biblioteket! Det är så bra där för att det är bra med yta för att få in vagnen, det är lugnt, de har toalett med skötbort OCH bra och prisvärd fika !!

Vi satte och fikade precis i tid, för visst blåste det innan (det snabba ärenden på stan) men under tiden vi fikade blåste det upp till storm. Var inte riktigt förbered på ännu en höst-storm och inatt blåste Sven värre än vad Simone gjorde i oktober ! Det gick dock bra och nu har det lugnat sig lite, men vi har stannat inomhus hela dagen idag.

I helgen ska vi bara ta det lugnt och njuta av varandra, vår lilla familj,  nästa vecka är det full rulle igen !


När man är på stan i snålblåst gäller det att vara välklädd !

    

 

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se