MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 31 december 2013

Vad jag lärde mig 2013

Av Vivi - 31 december 2013 15:00


Enligt tradtion så skriver jag varje år en lista på vad jag lärt mig under året,

du kan läsa om 2012här ,  2011 här2010 här och 2009 här .

År 2013 lärde jag mig att:


- livet går vidare

-efter regn kommer faktiskt solsken

-att jag är dålig på att sörja, jag trycker undan de känslorna lite för mycket

- att man måste stå upp för sig själv ibland

-att ta åt mig av beröm lite bättre

-att det är helt fantastiskt att vara gravid

-att jag är en lugnare mamma än vad jag trott

-  det finns massa goda alkoholfria drinkar

-det är bra att vara förberedd

- stressa inte upp dig över saker som kan hända

-Ringorm går att övervinna med intensiv städning

- Att familjen blir lite viktigare när man fått barn

- att jag aldrg får slut på kärlekHär är "lite" foton från 2013


   

                                        

                                          

                             

 
ANNONS
 
Jonnie

Jonnie

1 januari 2014 10:33

God Fortsättning :)

http://www.Alwaysfabulous.se

 
Margita

Margita

1 januari 2014 11:50

Tack för ditt stöd :) Det är verkligen jättetråkigt och tårarna trillade nu när vi tog vår sista morgonpromenad...de trillar nu också...kl 4 i eftermiddag hämtar de henne och jag fasar lite för det. Tycker så ofantligt synd om Aksi :( men hon kommer ju tillbaka till ägaren och de känner hon igen, så jag får fokusera på det. Sen kan jag nog också hälsa på henne framöver, en kort stund, för mamma är tydligen superkänslig för just hund :(((
Kram på er och ge lilla sötnosen Emil en puss på näsan. Han är den sötaste bebis jag sett på länge!! Och du, din nyårsoutfit var ju bara SÅ fin, jag älskade det du hade i håret. Lite så där 20-talet eller? Snyggt var det i alla fall!!

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se