MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 25 december 2013

Årets julklapp

Av Vivi - 25 december 2013 12:27

Vi hade en jättemysig första jul med lilleman igår! Massa fina paket, MASSA god mat och framförallt mys med familjen. Tyvärr var Emil inte på sitt bästa humör igår, han brukar alltid vara så snäll , men igår var han ledsen större delen av kvällen. Tror det är magen som just nu spökar lite, så vi åkte hem vid tiotiden på kvällen för att ge honom lite lugn och ro här hemma. Skönt att man bor nära föräldrarna

  

Istället som många andra visa upp alla julklappar jag fått, så tänkte jag helt enkelt berätta vad årets julklapp i vår familj var ! Vi är ju ganska många som firar ihop och det ger många paket och då brukar det alltid vara en klapp eller ett tema som går igen.

Årets julklapp hos oss blev dessa som gas bort både till höger & vänster...


Nyckeln & Bodybutter (jag fick dock ett signerat exemplar, tack älskling!!)

 


Den julklapp som var roligast att ge bort var nog denna godismaskin från Coolstuff.se

den sysselsatte syskonsönerna ett bra tag (och även några vuxna ett tag)

 


Den sötaste var alla söta kläder Emil fick, denna dress från Eggkids fick han av mig & maken.

Emil gav faktiskt en julklapp till mamma & pappa också... han sov mellan 23-07 !!! Har aldrig hänt förr !

 


Den mest oväntade julklappen var den jag fick av mina föräldrar...

När jag var yngre pratade mamma & jag ofta om att åka till Wien för att se Spanska Ridskolan...

Gissa om jag blev lycklig över denna ... de kommer till Malmö !!!

 


Jag hoppas att ni haft en underbar julafton !!

Idag är det slappa som gäller, lilleman sover som en stock. Blev alldeles slutkörd av gårdagen.

I morgon ska vi iväg och träffa släkten i Växjö, ska bli jättemysigt. Vi ska ha knytis och jag tar med mig lite godsaker som jag bakat, vad kan ni få se i morgon!


GOD JUL ALLA FINA !

 
ANNONS
 
En plats i solen

En plats i solen

25 december 2013 15:12

Låter som ni hade en var jul, synd emil inte var på humör. Nästa år är han nog på bättre humör :)

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

 
Margita

Margita

26 december 2013 12:43

Tack snälla fina du också! Blir så glad av så snälla kommentarer!
Låter som du också haft och har en underbar jul!
Lilla Emil undrade nog bara var alla människor kom ifrån kanske? Min Daniel var bara drygt 3 månader när han upplevde sin första jul och vi dansade runt granen med en gråtande bebis! :D

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se