MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 8 december 2013

Matkassen

Av Vivi - 8 december 2013 19:35

Nu kring jul är det många som skänker lite extra till välgörenhet.

Själv har vi fått dra ned på välgörenheten då jag är föräldraledig, men ngt ville jag ändå göra.

Jag valde Matkassen, en organisation som startats av en engagerad tjej, det du gör är att skänka en matkasse till en behövande familj i din närhet. Det finns många familjer som inte får det att gå ihop, arbetslöshet, sjukskrivningar och annat står i vägen.

I mitt fall köpte jag en kasse med mat, lite fredagsmys och underkläder till en familj där mamman var sjukskriven och pappan arbetslös. Något spm kan hända oss alla! Det kändes otroligt bra att kunna görs detta och familjen var otroligt tacksam! Jag vill gärna tipsa om matkassen, de har en blogg och finns också på FB. Det känns väldigt givande att ge och se vilken nytta det gör med en gång! Gå gärna in på deras sida och läs mer!


 
ANNONS
 
Margita

Margita

8 december 2013 22:47

Ett mycket bra initiativ tycker jag :)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Emm (emmpe5@hotmail.com)

Emm (emmpe5@hotmail.com)

9 december 2013 17:46

Jättefint intisativ. Har aldrig hört talas om matkassen förut. Kramar

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

 
En plats i solen

En plats i solen

9 december 2013 19:06

åh det är så bra att det finns!

Kul att du är med i tävlingen, lycka till

Ja det skall bli kul på lördag :)

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

 
En plats i solen

En plats i solen

9 december 2013 19:23

jag såg loveactually :)

http://enplatsisolen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se