MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 27 november 2013

Morotskaka , Leilas !

Av Vivi - 27 november 2013 19:45


   


Jag prövade att göra Leilas Morotskaka, den var supergod !!

Kan verkligen rekomendera denna.

Receptet ser ni ovan, men ni hittar beskrivning på hur man gör på www.leila.se

 
ANNONS
 
Johannas Retro

Johannas Retro

27 november 2013 21:18

Tusan, va sugen på wienerbröd förut och nu detta! Ser riktigt god ut! :)

SV: Tack så mycket! Ja men gör de :)

http://johannasretro.blogg.se

 
Sofia

Sofia

28 november 2013 11:36

Haha nu tror ja att jag skrattar ihjäl mig, precis denna lagade ja igår :D Men hoppade limeskal o ingefära för gillar inte det :D

Kramis

http://bian.bloggplatsen.se

 
Annika

Annika

29 november 2013 15:14

Mums!! Det kanske får bli en sådan i helgen. Ha en fin helg. Kram Annika

http://www.uniprice.com/se/bloggar/annikatheens

Vivi

1 december 2013 19:51

Tack desamma! Tycker jag du ska, den var JÄTTEgod !

 
Emm (emmpe5@hotmail.com)

Emm (emmpe5@hotmail.com)

30 november 2013 22:02

Men mumma!! Det får man nästan testa. Morotskaka är ju så himla gott! Trevlig helg! Kramar

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se