MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 24 november 2013

6 veckor ...

Av Vivi - 24 november 2013 19:52

 


Idag är Emil 6 veckor !

Han älskar att bada (vilket vi gjort ikväll), han älskar när man sjunger för honom och han älskar mat!

Han har börjat göra små ljud när man sjunger eller pratar med honom & han ler ofta samtidigt.

Han är kinkig ibland oftast när han är hungrig, har magknip eller är uttråkad.

Han växer fort och är redan 58cm och väger 4,5kg.

Han håller verkligen på att utvecklas till en liten person och jag älskar honom mer för var dag !


I helgen hade vi premiärtur på stan, det var lite trångt och mycket folk, men kändes ändå bra. Det blev en snabb vända med lite shopping till mig (visar er i morgon) & Emil och sedan lunch på biblioteket.

Idag har vi haft folk här hemma då vi hade vår bokbytarträff. Vi var bara fyra av åtta deltagare denna gång, men det blev attans mysigt och en MASSA fika. Jag hade bland annat för första gången bakat morotskaka och den blev riktigt mumsig !

Recept kommer i veckan !


 


Hoppas ni alla haft en riktigt bra helg !

Många kramar !

 
ANNONS
 
Hanna

Hanna

28 november 2013 02:35

Åh! Så mysigt! Hihi!

Kramar

http://tankarofhanna.wordpress.com

 
Emm (emmpe5@hotmail.com)

Emm (emmpe5@hotmail.com)

30 november 2013 22:03

Men guuud! Han är ju så gooo!!

http://www.emmli89.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se